Povești cu animale pentru copii de 3 ani

Ramona Dinescu

Povești cu animale pentru copii de 3 ani. Poveștile cu animale sunt probabil cele mai potrivite pentru copiii de 3 ani. Cu ajutorul animalelor se pot imagina o mulțime de situații din viața reală ce atrag după ele învățămintele potrivite vârstei.

Poveștile cu animale sunt probabil cele mai la îndemână. Eu când inventez povești pentru copiii mei, încerc să introduc în ele o pildă, de obicei pilda zilei, iar persoanejele, fără să realizez, de cele mai multe ori sunt animale.

Copiii de 3 ani sunt fascinați de animale și sunt la vârsta la care se comportă ca niște bureți. Extrag și asimilează toate informațiile. Și pentru că am trecut prin această etapă și pentru că mi s-au părut incredibil de folositoare pentru dezvoltarea copiilor de 3 ani poveștile cu animale, am hotărât să vă fac câteva recomandări.

La capitolul cărți, printre sugestiile mele se numără:

–          Gruffalohttps://www.carteacopiilor.ro/catalog/gruffalo.html

–          Școala urșilorhttp://www.elefant.ro/carti/carte/carti-pentru-copii/povesti-si-povestiri/scoala-ursilor-54631.html

–          Bobiță și Buburuzăhttps://www.edituracasa.ro/bobita-si-buburuza/?gclid=Cj0KCQjw6J7YBRC4ARIsAJMXXsfgPBXRo1awBgUj8vFsahSxRQJLruy3GUWQWm04898tCdjHiWcFWw0aAkySEALw_wcB

–          Ghici cât de mult te iubeschttp://bit.ly/2GWHL8f 

Povești cu animale pentru copii de 3 ani pe Youtube

Poveștile animate cu animale de pe Youtube sunt la mare căutare pentru copii. De aceea, iată câteva recomandări care mie mi-au plăcut foarte mult, iar copiii au rămas fascinați de ele:

Muzicanții din Bremen

Rățușca cea urâtă


https://www.youtube.com/watch?v=UPN9YQBm0mo

Ursul păcălit de vulpe

Cei trei purceluși

https://www.youtube.com/watch?v=SUb5vCYD9co&t=36s

Capra cu trei iezi

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa