Petrecerile de copii, aceste mici cununii civile care se pot transforma în tragedii (p)

Ileana Mirescu

Locurile în care să faci petrecerea de ziua copilului sunt acelea de care ți se pare că e Bucureștiul plin, dar fix când se apropie data parcă nu mai găsești nimic sau, oricum ar fi, nimic nu mai corespunde cerințelor tale și, mai rău de atât, cerințelor copilului.

Ba chiar te gândești că poți scapa ieftin (a se citi fără nimic) pentru că vine vacanța și toți copiii vor fi plecați pe la bunici sau prin te miri ce loc exotic sau nu. Dar nu e chiar așa. Copiii găsesc mereu prieteni cu care să dea un chef demn de amploarea unei nunți. Tot ceea ce încercăm noi, părinții, să facem e să reducem pe cât se poate și să scoatem măcar o cununie civilă, dacă nu chiar una foarte restrânsă, care să nu ne destabilizeze bugetul în prag de sezon estival.

Bun, se dă un copil născut vara, la începutul vacanței, și o poftă nebună de petrecere

Nu contează dacă tu, ca părinte, o ai sau nu. Copilul și-a făcut acest plan cu mult înainte. La fiecare petrecere aniversară la care participă, lista cerințelor se lungește. Dacă X a avut o animatoare ”Elsa”, musai s-o aibă și el. Tragedia vine din faptul că (Doamne ferește!, credeți-mă, se întămplă) nu-i poți furniza aceeași Elsă care să știe să și picteze pe față. Găsești una care știe numai să fie prezentă și să facă niște joculețe cu toți invitații cei mici cât să-și tragă și adulții sufletul. Există acest efect de Domino care nu-ți permite să fii mai prejos decât au fost toți colegii sau prietenii copilului, la rândul lor. Ba chiar, cu vârsta, lucrurile se complică, cerințele devin din ce în ce mai clare și mai ferme și nu poți lăsa fericirea copilului de-o parte.

Cum le împăcăm pe toate ca să nu se lase cu tragedii?

Căutăm până găsim! Căutăm ceva care să aibă posibilitatea să ne ofere absolut tot ce și-ar dori sărbătoritul sau sărbătorita. Și ca să-mi rămâneți profund îndatorați, dar și pentru a vă salva viața, vă spun că astfel de locuri găsiți la RIN Grand Hotel, RIN Airport Hotel și RIN Central Hotel. Plusul vine din faptul că sunt o echipă mare de profesioniști și pot veni în întâmpinarea micilor clienților, oricât de dificile ar fi cererile.

Iar tu, ca părinte, poți sta liniștit că găsești totul la un loc și nu e nevoie să faci o petrecere – puzzle (să iei mâncare dint-o parte sau să vii cu ea de acasă, să te ocupi să cauți animatori, să aduci și pe cineva care să-i picteze pe față și tot așa). Echipa RIN Hotels se poate ocupa de absolut toate detaliile și te poți considera, pe bună dreptate, invitat la petrecerea copilului din dotare.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa