Invitație la distracție cu Gașca Zurli (P)

TOTUL DESPRE MAME
Gașca Zurli

Nu există fetiță sau băiețel care să nu fi fredonat măcar o dată ”Am o căsuță mică”. Toți copiii știu că, dacă închid ochii, își pot imagina tot ce vor, chiar și animale colorate în cele mai imposibile nuanțe. Toate acestea pentru că fenomenul Gașca Zurli a prins de la cei mai mici și până la bunici. Nu-i așa?

Adică pe voi, părinții, pe voi, bunicii, nu v-a durut burta de râs încercând să țineți pasul cu cei mici și cu Fetița Zurli la ”A ram sam sam”? Nu vi s-au scăldat brusc ochii în lacrimi, printre zâmbete, când ați ascultat ”Iubește-mă, mamă, iubeste-mă, tată” sau cântecul pentru Maya?

Gașca Zurli scrie copilăria copiilor noștri așa cum a noastră a fost scrisă de Abracadabra sau de seria cu Mihaela. De la ei, copiii învață cântând și jucându-se cât de important este să mănânci sănătos sau că este esențial să înveți să te îmbraci singur și să te speli pe dinți încă din primii ani de grădiniță.  Fetița Zurli, Zdrăngănel, Clopoțel, Truli, tanti Prezentatoarea și celelalte personaje sunt parteneri de joacă în sălile de spectacole din ce în ce mai neîncăpătoare sau în mașină, când traficul sau drumul prea lung te fac să-ți pierzi răbdarea.

Cântecele Zurli animă petreceri – indiferent că au loc acasă, la locul de joacă sau la grădi – și se aud invariabil în toate spațiile destinate copiilor. Pe 21 mai îi puteți vedea pe prietenii efervescenți din Gașca Zurli la mall Plaza România, începând cu ora 18.00.

Fetița Zurli, Truli, Clopoțel și Zdrăngănel, alături de prietenii lor, se vor juca și vor cânta cu toți cei prezenți, iar la final, începând cu ora 19.00, fiecare dintre cei prezenți își va primi propriul pupic de noapte bună însoțit de un autograf de la personajul preferat.

Distracția este garantată, iar intrarea este gratuită.

Gașca Zurli

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa