Iepurașul aduce jocuri pentru dezvoltarea inteligenței

Ileana Mirescu

  Sunteți în căutarea unui cadou de Iepuraș pentru copii și vreți ceva ieșit din tipare, cu care să se joace cu plăcere, dacă se poate să fie și educativ și copilul să și învețe ceva? Şi poate este şi la ofertă?

  Avem recomandarea perfectă pentru voi!

  Ce ați spune de jocuri de construcție? Dar nu orice jocuri, ci unele speciale, dezvoltate de un profesor de inginerie mecanică, menite să le dezvolte copiilor inteligența logico-matematică și vizual-spațială.

  Inteligența logico-matematică îl ajută pe copil în științele exacte:  matematică, chimie, fizică, logică: Inteligența vizual-spațială este specifică celor care desenează, pictează sau proiectează diferite construcții. Copilul cu inteligență vizual-spațială va fi pasionat de geometria în spațiu, de desen, de construcții și va alege o carieră în strânsă legătură cu aceste pasiuni, cum ar fi arhitectura, de exemplu.

  Şi bonus, toate jocurile au instrucţiunile de construcţie disponibile şi în format 3D, fie direct pe telefon sau tableta prin aplicaţia gratuită Engino kidCAD, fie pe laptop sau calculatorul personal prin accesarea secţiunii dedicate instrucţiunilor de pe www.enginotoys.ro

  De ce jucăriile ENGINO® sunt alegerea perfectă:

  Pentru că sistemul de jocuri ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață!

  Au fost concepute de dl profesor de inginerie mecanică, Costas Sisamos, din Cipru. Ca o paranteză, ideea a apărut în 2004, fiind aprofundată printr-un proiect de cercetare și inovație timp de trei ani, între 2004 și 2007. În 2007, Engino Cipru a participat la târgurile de profil și fiind extrem de bine primite, jocurile au fost propulsate pe plan internațional, acum fiind prezente în 48 de țări, inclusiv Romania.

  Sistemul de îmbinare este unic, cu piese inovatoare, gândite de specialiști pentru a permite construcții tridimensionale în mod facil și îmbinarea pieselor până la 6 laturi simultan.

  Dezvoltă, după cum am spus, foarte bine inteligența logico-matematica cât și inteligența vizual-spațială.

  Deși ați crede că sunt jucării de băieți, cum ar fi gama Inventor, Engino are și o variantă dedicată pentru fete, gama Inventor Girl, însă oricare dintre celelalte serii sunt potrivite pentru micii inventator, indiferent de sex: Inventor Motorized, Pico Spinner, STEM Heroes, Discovering STEM şi, desigur, STEM Robotics.

  Jocurile Engino sunt disponibile în peste 70 de variante și modele, pe diferite vârste și grade de dificultate, adică în total 8 serii. În timp ce majoritatea dintre acestea sunt concepute pentru copii de minim 6 ani, există totuşi o serie dedicată preşcolarilor de 3- 6 ani (Qboidz) cât şi o serie STEM pentru copii cu vârste între 8 şi 14 ani, care cuprinde activităţi experimentale distractive şi interactive.

  Concepute special pentru bucuria copiilor şi buzunarele părinţilor, jocurile oferă posibilitatea de a fi construite mai multe modele din aceeaşi cutie, ajungând până la 120 de modele. Numai închipuiţi-vă câte zile le-ar lua prichindeilor să le asambleze pe toate, plus invenţiile proprii.. O adevărată mină de distracţie.  

  Prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar, începând de la titirezul/spinner de 15 lei și ajungând până la 1149, pentru modelul Robotics PRO cu Bluetooth.

  Până la 31 martie, puteți beneficia de REDUCERI de până la 40%!

  Mai multe informaţii despre jocuri puteți găsi AICI sau pe pagina de FB engino.romania

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa