Iată un câine roz și picturi pe toți pereții! Ce se întâmplă când copiii rămân singuri

Iulia Mirică
mizerie copii

Cam de câte experiențe neplăcute crezi că ai avea nevoie pentru a-ți da seama că nu e bine să-i lași pe cei mici nesupravegheați?

Fiecare părinte știe că prea multă liniște în casă este semn că s-a întâmplat ceva. Dar tăticul acesta nu își putea imagina că aventura merge atât de departe.

Paul Schettini, din Port Saint Lucie, Florida, avea grijă de cei doi copii ai săi, Molly, în vârstă de 4 ani, și James, de 2 ani. Soția sa, Shannon, era plecată la o conferință de o săptămână în Tampa. Cu o zi înainte de a se întoarce acasă, s-a întâmplat dezastrul.

„Totul mergea bine. Copiii se uitau la un film și se jucau, cât timp eu eram în bucătărie. Fiica mea m-a întrebat dacă pot merge să se joace în camera ei”, a declarat tăticul pentru ABC News.

Schettini își auzea copiii râzând în camera lor și a crezut că acesta este un semn bun. „De obicei, când e liniște, știi că s-a întâmplat ceva”, a mai spus acesta.

Dar, înainte de a-și da seama, băiețelul și fetița sa erau fără haine, plini de vopsea, iar prin casă erau urme de piciorușe cu vopsea. Urmând dârele, Schettini a descoperit un dezastru și mai mare în camera lor. Tatăl a publicat un videoclip al dezastrului. În acesta, tatăl spune: „Deci asta se întâmplă atunci când lași doi copii mici singuri în camera lor pentru șapte minute.”

Din fericire, vopseaua s-a șters, iar Schettini a reușit să strângă mizeria înainte ca soția lui să ajungă acasă. În timp ce majoritatea părinților ar reacționa cu nervi, Schettini a declarat pentru ABC News că a rămas calm tot timpul. A fost șocat, dar nu s-a enervat deloc. A râs, pentru că și-a dat seama că sunt copii, care fac lucruri de copii.

Tu cum ai fi reacționat dacă s-ar fi întâmplat asta?

https://www.youtube.com/watch?v=mt-agz4rtb8

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa