Am găsit ce facem, de 1 iunie, în București!

TOTUL DESPRE MAME

În acest an, cu ocazia zilei libere de 1 Iunie vom avea un weekend prelungit. Cum nu toți reușim să plecăm într-una din cele patru zări, eu am tot făcut ”săpături” printre prieteni și pe Internet, în alcătuirea unui program care să mă mulțumească atât pe mine, cât și pe copil. Ne dorim, în primul rând, să se încadreze și în bugetul nostru care nu e deloc mare (dacă era, am fi plecat un pic în Bora Bora). Și nu în ultimul rând, să nu necesite transportul nostru la sute de kilometri distanță.

Când credeam că vom sta pe lângă bloc și ne vom face de lucru, am găsit!

N-are sens să trec în revistă toate posibilele planuri pe care le aveam în dezvoltare: că poate un picnic, că poate ieșire cu bicicletele, că multe altele. După ce am analizat toate ofertele disponibile în Capitală, vă pot spune că cea mai bună propunere vine de la un mall. Da, mall! Ați citit bine! E vorba despre mall-ul AFI Cotroceni, care are un program pe sufletul nostru, de care ne putem bucura în mod gratuit:

”Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii și părinții sunt invitați să petreacă o zi plină de distracție în AFI Cotroceni. Cel mai mare mall din România va organiza un eveniment cu zeci de activități distractive pentru copii și va avea numele de “Terenul de joacă al copilăriei”. Evenimentul se desfășoară între 12:00 și 20:00.”

Așadar, ”Terenul de joacă al copilăriei” va fi alegerea noastră. Vom avea parte de o mulțime de jocuri, de la teatru interactiv, face painting și baloane modelabile, la posibilitatea de a ne bucura de standul de vată de zahăr, tatuaje temporare, sau de mașini de făcut baloane de săpun. În plus, acolo vom întâlni și clasicul joc de șotron si, marea surpriză, o tablă imensă, de 100 mp, pe care copiii vor putea să o coloreze cu cretă.

Pe primul loc, pentru mine, ca mamă, sunt tatuajele. Pentru amândoi: sunt pozele cu Mickey, Minnie, Batman și Angry Birds, peștii zburători, teatrul interactiv, atelierul creativ și face painting. Ne plac toate, dar cel mai și cel mai mult, ne plac cele pe care le-am pomenit mai sus. În plus, programul se întinde pe durata întregii zile, începe la o ora foarte decentă și nu e nevoie să străbatem cine știe ce distanță, AFI Cotroceni e accesibil și cu mașina, dacă vom dori să mergem așa, dar și cu metroul, ceea ce e absolut perfect pentru noi. Și, nu în ultimul rând, este gratuit! Putem să ne facem copiii fericiți și să petrecem timp cu ei și fără să scoatem o grămadă de bani din buzunar.

Voi fi din nou copil!

Nu știu ce mecanism a lucrat aici, dar s-a mai întâmplat ceva! Aștept și eu ziua de 1 Iunie cu bucuria cu care n-am așteptat-o niciodată când eram copil. Am copilărit în anii `90 și nu îmi amintesc deloc ca 1 Iunie să fi fost o zi specială. Știam doar că e Ziua Copilului și atât (când știam, că de multe ori nu știam în ce dată suntem). Nu făceam nimic special cu această ocazie, părinții erau ocupați cu ale lor, iar noi eram lăsați pe mâna bunicilor. Acum, parcă trăiesc bucata de copilărie de care nu am avut parte când eram mică. ”Terenul de joacă al copilăriei” este, pentru mine, un eveniment pe care îl aștept cu nerăbdare copilărească. Și i-am transmis și copilului această stare!

Așadar, vă doresc să aveți un 1 Iunie așa cum vă doriți. Noi sigur vom avea! Și ne vedem la AFI Cotroceni, dacă și voi rămâneți în București 🙂

PS: Să știți că voi fi și adult responsabil! Voi avea grijă de copil și voi face și cumpărăturile tot acolo. Mizez pe faptul că băiatul meu va fi cucerit denoile masinute puse la dispozitie gratuit pentru copii. AFI Cotroceni este singurul mall din România în care se găsesc aceste minunate ma;inute:

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa