Filme de Halloween. Cele mai potrivite 10 filme pentru copiii sub 12 ani

Anca Vlad
filme de halloween

  Filme de Halloween. Dacă ai copii care abia așteaptă să urmărească filme de Halloween care să nu abunde în violență și sânge ca cele din genul horror, iată o listă cu titluri potrivite pentru copiii sub 12 ani. Ordinea este aleatorie.

  dovleacul

  1. It’s the Great Pumpink, Charlie Brown

  Linus își petrece noaptea așteptând să apară Marele Dovleac, deși nimeni nu crede că acesta ar exista în realitate. În acest timp, Charlie Brown nu are timp să-și tragă sufletul în timp ce alții copii își umplu traistele cu dulciuri primite la colindat.

   

  boo-hoo

  2. Curiosul George: Festivalul sperieturilor de Holloween (Curious George: A Halloween Boo Fest)

  Curiosul George și Omul cu Pălărie Galbenă se pregătesc pentru festivalul anual de Halloween care se ține în orașul lor natal. George descoperă legenda lui No Noggin, o sperietoare de ciori care, de Halloween, le ia pălăriile oamenilor. Deși Omul cu Pălărie Galbenă îl avertizează să fie o „maimuță cuminte”, George nu-l ascultă.

   

  boxtrolls

  3. Filme de Halloween. Boxtroli (The Boxtrolls)

  Crescut sub pământ de către Boxtroli, un băiețel orfan pe nume Eggs (Ouț) urcă la suprafață ca să-și salveze familia adoptivă de Archibald Snatcher, care a pus la cale un plan diabolic să-i extermine. Vocea ticălosului Snatcher este în versiunea orgininală pusă de Ben Kingsley.

  casper

  4. Casper

  Împreună cu tatăl ei, așa-zis vânător de fantome, Kat se mută într-un conac bântuit de fantome. Aici îl cunoaște pe Casper, o fantomă simpatică, dar și pe cei trei unchi răutăcioși ai acestuia. Filmul este amestecul perfect de drăgălășenie, tandrețe și tristețe.

   

  the-nightmare

  5. Coșmarul dinaintea Crăciunului (The Nightmare Before Christmas)

  Jack Skellington se plictisește să mai fie Regele Dovleac din orașul Halloween și decide să pună mâna pe o altă sărbătoare: Crăciunul. Pentru asta îl răpește pe Moș Crăciun, convins fiind că el va fi acum personajul principal. Singura care-și dă seama că nu va fi așa e Lovelorn Sally. Și nu greșește!

   

  compania-monstrilor

  6. Compania monștrilor (Monster Inc.)

  Monstruleții James P. Sullivan și Mike lucrează la Monster Inc., unde se produce energie. Materia primă e generată de țipele copiilor, pe care angajații au datoria de a-i speria în somn. Într-o zi, micuța Boo ajunge, din cauza unui angajat, în companie.

  muzeu

  7. O noapte la muzeu (Night at the Museum)

  Larry (Ben Stiller) acceptă un job ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală după ce ultimii trei predecesori ai săi au ieşit la pensie. În scurt timp, el descoperă că toate exponatele din muzeu prind viaţă în timpul nopţii.

   

  transilvania

  8. Hotel Transilvania

  În 1895, Dracula a construit o reşedinţă luxoasă pentru a o creşte în pace pe fiica sa, Mavis. În zilele noastre, la Hotel Transilvania vin cei mai cunoscuţi monştri pentru a se relaxa, departe de răutatea oamenilor. Într-un weekend, Dracula îşi invită prietenii (printre ei, Frankenstein şi Bigfoot) la aniversarea celor 118 ani ai lui Mavis.

  hocus-pocus

  9. Hocus Pocus

  Dintr-o întâmplare, surorile Sanderson s-au trezit în Salem, la sute de ani după ce au fost condamnate la moarte pentru vrăjitorie. Acum ele vor să se răzbune, furând copiii din oraș ca să-și câștige nemurirea. Trei puști împreună cu un băiat transformat într-un motal negru trebuie să lupte împotriva lor.

  labirintul

  10. Labirintul

  Sarah trebuie sa aibă grijă de fratele ei mai mic în timpul în care părinții lor sunt plecați. Cum băieţelul nu se opreşte din plâns, Sarah îşi doreşte să vină spiriduşii să-l ia ca să scape de el. Dar, când Regele Spiriduşilor răpeşte copilul şi-l duce la castelul său din mijlocul unui labirint, Sarah pornește fără să stea pe gânduri într-o călătorie plină de peripeţii pentru a-l salva.

  Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa