Distracție garantată cu cele mai faine jucării de interior (P)

Raluca Dumitrică
jucarii-de-interior-totul-despre-mame

jucarii-de-interior-totul-despre-mameMOLUK BILIBO

Pentru că ajunsă acasă m-a ros curiozitatea şi am vrut să aflu mai multe despre grozavele jucării ale vecinei, am mai aflat că Plui Rainball face parte din gama MOLUK, ce conţine o serie vastă de minunăţii. Printre ele se află şi BILIBO™, o jucărie câştigătoare a multor premii, considerată una dintre cele mai inovative şi versatile jucării pentru jocul liber, nedirecţionat. Surprinzător de simplă şi incredibil de atractivă, BILIBO™ atrage imediat atenţia copiilor prin forma sa de scoică precum şi prin culorile fascinante.

Bilibo angajează imaginaţia, stârneşte curiozitatea şi dezvoltă abilităţile motrice şi echilibrul copiilor. Potrivită atât pentru băieţei, cât şi pentru fetiţe, copiii găsesc multiple moduri de a se juca cu BILIBO™ – se învârt, se urcă pe ea, se ascund sub ea, se joacă în apă sau pe zăpadă. BILIBO are şi o valoare educativă mare, fiind o jucărie potrivită în educaţia timpurie, în grădiniţe. Este recomandată copiilor cu vârstă începând de la 2ani+, prezintă durabilitate şi rezistenţă la şoc chiar şi la temperaturi extreme (ridicate sau reduse).

Toate produsele MOLUK™ sunt disponibile AICI și pot fi folosite în combinaţie cu nisipul kinetic fiind destinate aceluiaşi tip de joc liber, nedirecționat, open-ended. Nu conţin BPA, ftalaţi sau latex.

Te-ar mai putea interesa