Distracție garantată cu cele mai faine jucării de interior (P)

Raluca Dumitrică
jucarii-de-interior-totul-despre-mame

jucarii-de-interior-totul-despre-mame

Pe vreme urâtă, nişte jucării de interior nemaipomenite vor înveseli orice copil!

Când au fost zilele alea urâte cu ploi şi temperaturi mici, am fost nevoiţi cu toţii să ne schimbăm programul de weekend şi să stăm mai mult pe-acasă. În sâmbăta cu pricina, fetele mari nu s-au supărat prea tare, că şi-au găsit, nişte activităţi educative de lungă durată, adică şi-au făcut temele, au citit şi desenat ore bune, ba s-au mai şi uitat la „Cronicile din Narnia”. Cea mică, în schimb, s-a jucat cât s-a jucat de-a supermarketul, scanând toate produsele din sufragerie cu peria de păr, dar a cam mârâit de plictiseală la un moment dat şi nimic n-a părut s-o mai intereseze. Salvarea a venit de la o prietenă din vecini, care a invitat-o să se joace cu fetiţa ei, un pic mai mică decât puştoaica mea.

Bănuiesc că joaca a fost grozav de antrenantă, pentru că pe la 9 seara de-abia am reuşit s-o iau de la amica sa şi s-o conving să vină acasă. O mare parte din ziua de duminică a fost petrecută tot în sânul familiei din vecini, iar luni dimineaţa am avut parte de o surpriză în toată regula. Copilul s-a trezit plin de avânt, s-a îmbrăcat în viteză, la ieşirea pe uşă m-a pupat cu foc şi, în loc să se suie în maşină, ca să meargă la grădiniţă, a luat-o frumuşel la stânga, pe trotuar.

Unde mergi? am mai apucat să întreb, năucă. La Sofia, bineînţeles! mi-a răspuns pitica, arborând cel mai mare zâmbet din univers. Păi… stai… că Sofia doarme la ora asta, ştii că ea nu merge la grădi, am mai apucat să spun, neînţelegând de ce luni, la 7.30 dimineaţa, copila mea cea mică vrea să meargă din nou prin vecini. Nu se poate, mi-a răspuns fetiţa, am stabilit cu ea că ne vedem din nou. În plus, are cele mai frumoase jucării din lume! a mai zis şi a dat s-o zbughească spre ea. Cu delicateţe, amuzament şi răbdare, am reuşit s-o conving că e mult prea devreme pentru vizite de acest fel şi i-am promis că o să mergem împreună la ea, după grădiniţă. Ceea ce am şi făcut. Şi vreţi să ştiţi ce am găsit acolo? Cele mai distractive, captivante şi cool jucării ale momentului!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa