Cursuri de teatru şi îmbunătățirea comunicării pentru copii şi adolescenți

TOTUL DESPRE MAME

Şcoala de Arte şi Maniere deschide înscrierile la cursurile de teatru şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenți.

Socializarea, exprimarea liberă, fără timiditate, a gândurilor şi dorințelor personale, joaca şi creativitatea sunt lucruri pe care le încurajăm la atelierele de actorie, vorbire în public pentru adolescenți, storytelling sau improvizație. Vei găsi în programul Școlii de Arte și Maniere activități relaxante, care stimulează imaginația, dezvoltă vocabularul şi obişnuința de a comunica dezinvolt cu cei din jur.

 Atelierele Şcolii de Arte şi Maniere se întâmplă sâmbăta, la sediul din strada Popa Soare, numărul 40, o casă prietenoasă unde copiii au ocazia să cunoască actori şi traineri profesionişti.

Cei mici pot alege din următoarea ofertă de cursuri și ateliere

Curs de VORBIRE ÎN PUBLIC PENTRU ADOLESCENTI (12-16 ani), cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00 – Participanții pot exersa într-un mediu prietenos tehnicile care îi vor ajuta să treacă peste emoțiile resimțite la școală, în fața unor persoane necunoscute sau chiar la examen.

Atelier de STORYTELLING pentru copii (8-12 ani), cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00 – Copiii învață despre lumea din jur cu ajutorul poveștilor. Acest atelier îi ajută să înțeleagă structura unei poveşti, să analizeze un mesaj anume şi să deprindă obişnuința de a se exprima clar şi coerent.

Chiar dacă are deja diminețile de sâmbăta ocupate, copilul sau adolescentul tău poate experimenta cursurile pe care i le propunem. Scrie-ne pe [email protected] şi putem organiza un eveniment sau o serie specială de curs pentru un grup mai mare sau chiar pentru programul Şcoala Altfel.

Şcoala de Arte şi Maniere reprezintă proiectul de cursuri interactive în domenii umaniste pentru copii inițiat de Fundația Calea Victoriei.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa