Cum să faci ouă zornăitoare de Paște – tutorial video

Alexandra Irimiea
ouă zornăitoare

  Distrează-te împreună cu copilul tău nu doar vopsind ouă de Paște, ci și realizând câteva ouă zornăitoare.

  Îți propunem o activitate creativă și interesantă de făcut acasă cu copilul tău. Este simplă și nu necesită abilități dezvoltate de lucru manual, ci doar imaginație și bună dispoziție.

  Tutorial video pentru ouă zornăitoare

  Ai nevoie de:

  • Ouă din plastic
  • Scoci colorat sau bandă adezivă
  • Boabe de orez sau boabe de fasole
  • Foarfecă

  Să faci ouă zornăitoare este chiar simplu. Trebuie doar să cumperi câteva ouă din plastic pe care să le umpli cu boabe de orez sau de fasole, iar apoi să le lipești și să le decorezi. Privește următorul tutorial video și o să vezi cât este de ușor.

   

  Și nu vă limitați doar la boabe de orez sau boabe de fasole. Puteți pune în ouă tot felul de „minuni” – agrafe de birou, mărgeluțe, alune, paste, etc. pentru a crea o gamă diversă de sunete. Iată cum a procedat o familie în filmulețul de mai jos, postat pe site-ul Familysponge.com.

  Profită de aceste momente ca să te distrezi împreună cu copilul tău și să vă puneți creativitatea la lucru. Odată ce le-ați creat, puteți să vă jucați cu ele, să le „zornăiți” cât vreți într-o joacă liberă plină de zâmbete, alergături și gâdilat.

  Mai mult decât atât, puteți chiar să concepeți un joc de familie cu aceste ouă zornăitoare. Spre exemplu, poți pune bani într-un anumit ou, iar în ziua de Paște toți membrii familiei vor fi provocați să aleagă câte unul. După o porție bună de joacă cu ele, puteți să le desfaceți ca să vedeți cine este norocosul care a câștigat „comoara”.

  Aceasta este doar o idee, însă variantele de jocuri și de joacă sunt nelimitate! Poftă s-aveți de ouă zornăitoare și de un Paște în familie, așa cum vi-l doriți!

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa