Copilul tău poate învăța de plăcere la birou

TOTUL DESPRE MAME
Mamele care se întorc mai devreme la serviciu primesc suplimentul de inserţie

În alergarea noastră zilnică neglijam prea des sănătatea şi viaţa. Uitam să trăim, să simţim, să ne îngrijim, să iubim şi deseori chiar şi să ne bucurăm de oamenii şi lucrurile din jur. Iar în acest iureş al muncii cotidiene, se adună o nenumărate ore petrecute la birou sau în faţa calculatorului.

Acest timp, de zi cu zi, îşi pune amprenta nu doar asupra adultului, ci şi a copilului, care nu poate şi nu ştie să se protejeze singur. Poate cel mai mare inconvenient al acestei situaţii apare atunci când coloana şi ochii micuţului încep să sufere din cauza presiunii la sunt supuse, în timpul pe care-l petrece în şezut, în fata temelor, a proiectelor sau a calculatorului.

Acest articol conține plasare de produse

Soluţia? Mobilierul ergonomic

Pentru a remedia problema, firma germană Moll a creat mobilierul ergonomic, special proiectat şi fabricat pentru a se adapta nevoii copilului său tânărului în timpul desfăşurării unei activităţi. Ce reuşeşte astfel? Să menţină coloana într-o poziţie corectă şi relaxată.  Acesta reglare se face de la o vârstă fragedă de doar 4 ani, 104 cm până la maturitate (190 cm înălţime). Poziţia blatului şi reglarea acestuia în mai multe unghiuri de înclinare este benefică pentru diversele activităţi ale copilului. Mesele sunt prevăzute cu un sistem anti-alunecare, pentru a preveni  căderea obiectelor când blatul este rabatat. În ceea ce priveşte scaunele, accentul se pune pe adâncimea şezutului şi poziţia spătarului, care asigură suport optim pentru zona lombară, datorită spătarului oscilant.

la birou

Toate produsele Moll sunt fabricate în Germania, de peste 75 de ani, la cele mai înalte standarde de calitate. Materialele folosite sunt de primă clasă şi respecta standardele de protecţie a mediului, deoarece nu conţin substanţe sau emisii periculoase. Produsele sunt uşor de asamblat, au suficient spaţiu de stocare şi primesc o garanţie 5 ani

Raport calitate/preţ excelent

Moll a dezvoltat un mobilier viu, care creşte odată cu copilul, care-i protejează sănătatea şi îi oferă un timp de calitate în faţa ecranului. Toate produsele moll sunt fabricate în Germania, de peste 75 de ani, la cele mai înalte standarde de calitate. Materialele folosite sunt de primă clasă şi respecta standardele de protecţie a mediului, deoarece nu conţin substanţe sau emisii periculoase. Aceste produse au o multitudine de certificate de calitate, de ergonomie precum şi multe premii pentru design şi inovaţie.

Alege un mobilier viu, dinamic, care creşte odată cu copilul, care-i protejează sănătatea şi îi oferă un timp de calitate în faţa ecranului sau a temelor. O investiţie pe termen lung în sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor! Te aşteptam pe www.mobilamoll.ro!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa