Mistere rezolvate, copii fericiţi şi părinţi încântaţi, numai în Tărâmul Copilăriei!

Raluca Dumitrică
copii-fericiti-in-baneasa-shopping-city

  Băneasa Shopping City continuă şirul activităţilor complexe şi inedite, dedicate întregii familii

  Dacă explorarea şi cunoaşterea sunt domeniile care îi preocupă cel mai mult pe copilaşii voştri, atunci nu aveţi niciun motiv să rataţi evenimentele deosebit de ineresante care au loc în partea de nord a Capitalei, acolo unde, până pe 14 iunie, toţi părinţii şi copiii îşi mai pot obţine cetăţenia de copilărie!

  Vă spun un secret. N-am prea avut note maxime la fizică. Zecele ocazional se datora unei ore suplimentare de studiu combinată cu întâmplarea pură. Ăsta e şi motivul pentru care astăzi, când mă întreabă vreunul dintre copii ceva de-a dreptul la obiect din această zonă misterioasă pentru mine, mă uit la el cu o privire plină de maturitate şi inteligenţă, îi pun o mână pe umăr ca şi cum m-aş apuca să-i explic pe îndelete tocmai acel lucru neştiut, după care mă întorc către soţul meu cu o mimică plină de disperare, aşteptând să mă scoată din impas.

  Băneasa Shopping City are soluţia!

  Din fericire, ceva minunat şi plin de răspunsuri se întâmplă în această perioadă în Bucureşti, mai precis în Băneasa Shopping City. Acolo, până pe 14 iunie, cele mai ingenioase, inteligente, dar şi nostime ateliere de ştiinţă şi descoperiri le vor oferi copiilor răspunsurile căutate, precum şi experienţe noi, captivante şi memorabile, despre care vor vorbi mult timp după terminarea lor nu numai cu voi, părinţii, ci şi cu prietenii lor sau cu colegii de la grădiniţă ori de la şcoală.

  În sprijinul celor mai mici şi foarte curioşi exploratori, dar şi al părinţilor lor, se află laboratorul de ştiinţă, în care se vor face de fiecare dată experimente noi şi ghiduşe, aparent inexplicabile pentru toţi participanţii la ele. Spre exemplu, copiii vor ridica măslina cu paharul fără să o atingă, vor înţepa un balon cu un ac fără să se spargă, vor vedea cum pluteşte apa şi vor descoperi că şi alte lucruri, pe care le credeau imposbil de realizat, prind contur, îşi depăşesc limitele şi devin la fel de adevărate ca în poveştile lor preferate din cărţi.

  Niciun mister nu rămâne neelucidat

  Şi, pentru că ne dorim cu toţii să avem nişte copii fericiţi şi pasionaţi de cunoaştere, pentru care informaţiile să fie atât de interesante, încât să le poată reţine cu uşurinţă şi să le pună în aplicare atunci când au nevoie de ele, în Băneasa Shopping City copilaşii pot lua parte şi la Atelierele educative, în cadrul cărora toţi copiii devin mici exploratori. Pe parcursul lor, aceştia învaţă să fie atenţi, îndemânatici şi să rezolve probleme, află despre spaţiu, prietenul nostru, îl explorează şi ţin minte detaliile referitoare la frumuseţea să de necuprins. Pe lista activităţilor fascinante pe care le vor mai putea încerca copiii la aceste ateliere educative se numără varierea vitezei, „îngheţarea”, crearea de forme, dar şi mersul în grupuri de câte doi sau trei după culoarea tricoului sau a ochilor ori după alte criterii poznaşe.

  Programul detaliat al acestor activităţi de familie, dar si al celorlalte puncte din programul extrem de interesant care are loc până la finalul acestei saptamani în Băneasa Shopping City se poate găsi aici.

    Haideți si voi să vă luați Cetățenia de copilărie!

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa