Cereale pentru mic dejun care trezesc și imaginația copiilor

Cristina Călin, redactor-șef
Cereale pentru mic dejun

Nu am eu multe probleme cu copiii, dar una nu-mi dă pace de vreo doi ani. Micul dejun! Nu că n-aș știi ce să le mai dau să mănânce, ci faptul că nu reușesc să-i conving să se trezească la timp cât să aibă chef de mâncare. Am încercat orice și când spun orice, puteți să mă credeți pe cuvânt. Primul pas a fost cu cereale pentru mic dejun, dar parcă lipsea ceva.

Acest articol conține prezentare de produs

Ca să înțelegeți despre ce vorbesc, vă descriu peisajul nostru matinal. Ea, tânără domnișoara, clasa a II-a. El, tânăr domnișor, grupa mică de grădiniță. Îi iau din pat din dormitor și-i duc pe canapea în sufragerie. Întrebarea ”ce mâncați?” primește invariabil același răspuns ”ne e somn!”. Nu am reușit să-i trezesc suficient nici măcar cu aromă de clătite, dacă puteți să credeți. Mai mult de-o mușcătură nu a putut nimeni să ia.

Până când, într-o zi, mă învârteam prin supermarket, căutând idei de convins copiii să mănânce dimineața. Sau mai degrabă de trezit. Am ajuns la raionul de cereale și tot fâșâind la pungi în căutarea celor perfecte, găsesc noile produse Nesquik®. Hai că știți toți cerealele, nu au nevoie de descriere. Toată lumea a auzit că au cereale integrale, că nu au arome artificiale, că au și sortimente fără gluten. Ce nu știți este că acum pot să trezească de-a binelea copiii somnoroși ca ai mei. Cum? Foarte simplu, nici nu știu cum de nu m-am gâdit până acum! Ambalajele lor pot fi transformate în jucării. Nimic mai simpu!

Cereale pentru mic dejun creativ

Fiecare pungă de cereale pentru mic dejun Nesquik®. poate deveni un accesoriu de joacă. Și nu în orice fel. Le pot folosi și în casă și afară. În primul rând, pot deveni ornamente pentru biciclete, atunci când ies la plimbare în parc. Dacă această variantă nu prea funcționează în cazul vostru, vă mai ofer alte trei. Și ea, și el au putut face zmee, pe care le-au înălțat chiar în sufragerie în timp ce mâncau de dimineață. În sfârșit, mâncau de dimineață! Apoi, băiețelul meu a putut să-și facă o rachetă pe care o plimba pe masă în timp ce înfuleca lapte cu cereale Nesquick. Nici nu mai contează că micul dejun durează un pic mai mult, atâta timp când există. Imaginația fetei a fost pusă la încercare prin crearea de rame de fotografii tot cu ajutorul noilor ambalaje ale cerealelor pentru mic dejun Nesquick. De fapt, acesta a fost și punctul forte al acestor noi ambalaje. Nu numai diminețile au fost mai liniștite, ci și serile, pentru că lucrând la ralizarea de rame au învățat să coopereze. Să-i vedeți cum lucrează amândoi, fără să se certe! Se sfătuiesc, își pun imaginația la treabă!

Acum toată familia are fotografiile dragi înrămate. Nu a scăpat nimeni de noile noastre opere de artă. Bunicii sunt fericiți nu doar că au fotografii cu nepoții lor, ci și că ramele sunt realizate de mânuțele lor micuțe.

Nesquick- mai-1

Problema mea cu micul dejun a fost rezolvată. Și nu doar aceasta, ci și alta care apărea seara. Obosiți după o zi plină, niciunul nu mai găsea interesante jucăriile din casă. Dar cu ajutorul Nesquick au găsit câte ceva de făcut, așa cum vă spuneam. Acum avem întrecere de zmee, curse cu rachete și foarte multe rame pentru fotografii. Primele două activități nu durează foarte multe, mai ales că sunt și foarte generatoare de zgomot, ceea ce nu este pe placul vecinilor. Dar ca să-i mai îmbuneze, chiar și ei au primit o fotografie înrămată cu ajutorul noilor ambalaje Nesquik®.

Așa am reușit să fac din Nesquik®.aliatul dimineților mele la micul dejun și al copiilor mei în a-și exprima plenar creativitatea.

 

Te-ar mai putea interesa