5 idei de cadouri pentru băieții care iubesc roboții

Magda Popescu
cadouri pentru băieții care iubesc roboții

  Chiar dacă nu vrem să facem etichetări, știm cu toții că printre marile pasiuni ale băieților, încă din primii ani de viață, se află mașinile și roboții. Dacă aveți acasă un puști pasionat de interesanta lume a roboților și mai aveți loc sub brad, iată câteva idei de cadouri care-l va face fericit.

  Roboți cu telecomandă
  Mari, mici, colorați sau vorbitori, pentru pasionații de roboți este foarte important ca noul prieten să aibă și o telecomandă. Este, probabil, cel mai distractiv mod de a-și petrece timpul. Roboții cu telecomandă sunt ușor de utilizat, gata în orice moment sa exploreze spațiul împreună cu proprietarul. Îi găsiți în toate magazinele online cu jucării.

  Roboți Transformers
  Pentru necunoscători, este o jucărie 2 în 1. Din robot, se transformă în mașină, sau invers. Pentru cunoscători, Transformers este personaj din desene animate, care luptă pentru diferite cauze. Nu îți rămâne decât să afli care este robotul preferat și joaca poate începe.

  CITEȘTE ȘI: Altfel de cadouri pentru copii de Crăciun- experiențe noi

  Cărți cu și despre roboți
  Pentru copiii mai mari, puteți alege cărți despre roboți, care-i ajută să descopere lumea științei și să se bucure de detalii interesante despre pasiune lor- roboții. Există chiar enciclopedii despre roboți, scrise într-un mod accesibil copiilor pasionați.

  Kituri de construit roboți
  Ce poate fi mai distractiv pentru un pasionat de roboți decât să-și construiască singur unul. Găsiți în magazinele de jucării kituri pentru copii de toate vârstele. Acestea conțin piesele și ghidul necesare construirii unui robot.

  CITEȘTE ȘI: Idei creative de împachetat cadouri de Crăciun

  Lego Robot
  Tot în aria costrucțiilor, dar de data aceasta cu piese Lego, există și varianta unui robot construit din cărămizile mult apreciate de copii. Astfel, puteți îmbina cu măiestrie două pasiuni. Aveți variante de roboți din piese lego pentru toate vârstele.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa