Cadoul de Crăciun care nu dă niciodată greș!

Cristina Călin, redactor
LEGO castel

Scrisoarea pe care copiii mei i-o scriu lui Moș Crăciun este un motiv de panică. Știți când primiți vreun plic de la ANAF? Așa sunt și eu cu lista asta. Nu există an în care să nu conțină niște bazaconii care să-l cocoșeze pe Moș. Fiecare copil trece în dreptul lui câte 2-3 rânduri de obiecte de zici că e unica șansă de a primi niște jucării pe care a doua zi să le arunce într-un colț. Fata, care este mai mare, este bună și cu noi. Pentru tatăl ei a trecut într-un an chiloți cu Superman, pentru mine tigăi, oale și alte chestii de necesitate maximă pentru o mamă.

Acest articol conține prezentare de produs

Anul acesta am luat-o mai din timp cu scrisoarea ca să avem timp să vorbim cu Moșul. Copiii au crescut, reclame la televizor sunt multe, idei au cât pentru 100. Într-o seară, îi chem pe amândoi și îi rog să se apuce de compus. S-au dus la ei în cameră și au ieșit după fix 10 minute. Pentru a putea arunca un ochi peste ce scriu, le cer voie să mă uit să văd dacă nu cumva s-au strecurat greșeli, că știți și voi că Moșului îi plac copiii care scriu corect și îngrijit.

Cadoul de Crăciun care nu dă niciodată greș!

După ce s-au lăudat ei cât de cuminți au fost (și fie vorba între noi, chiar au fost) au început lista. Ei s-au pus în loc de frunte. Scria așa: Ami + Ale= LEGO Friends Casa Stephaniei + 2 figurine LEGO băiețel.

LEGO friends

Nici n-am putut să trec mai departe că eram șocată de cât de scurtă era lista lor.
– Mami, eu sun la 112! Aveți ceva? Vă e rău? Vă doare capul?
Ei se uitau la mine mai mirați decât mă holbam eu în scrisoarea către Moș Crăciun.
– Doar un cadou la amândoi? Unul singur?
Ea, în calitate de soră mai mare, ia cuvântul.
– Păi ți se pare puțin lucru un set LEGO? Ia gândește-te! Mai avem și alte seturi cu care putem face o mulțime de construcții. Avem mașini și avioane și castele și monștrii. Casa asta ne lipsește ca să ne facem un oraș uriaș. Gândește-te cât timp o să ne jucăm liniștiți amândoi, fără să ne luăm la ceartă. Deja văd cum el o să-și facă mașinuțe și șosele pe care fetele mele or să se plimbe. Avem și niște animăluțe….

Am oprit-o! Nici nu aveam nevoie de explicații. Pentru mine un set LEGO oricum era cea mai bună variantă de cadou de pus sub brad pentru că este o jucarie atât de versatilă încât nu mai are nevoie de explicații. De nu-știu-câte-ori nu am avut treabă și ei s-au apucat de construit și au petrecut chiar și 2 ore fără să se certe. Au învățat o mulțime de lucruri cu piesele LEGO, chiar și matematică. Am găsit eu un filmuleț pe internet care explica fracțiile cu ajutorul pieselor. Cum credeți că am trecut de lecția asta la începutul anului? Exact, cu piese LEGO.
Inutil să vă spun că fii-mea i-a cerut moșului pentru mine din nou o tigaie și pentru taică-su niște șosete groase. Dar am să-i scriu și eu scrisoarea mea proprie în care am să-l rog să facă în așa fel încât copiii să strângă piesele de LEGO singuri după ce termină joaca sau măcar să le facă mai moi.

Cadoul de Crăciun care nu dă niciodată greș!

Pentru și mai multă inspirație la cadouri LEGO vă recomand cu drag și aplicația catalogului LEGO 3D (disponibilă pe sistemele Android și IOS).

Cât despre locurile de unde puteți face achizițiile seturilor LEGO, există atât variante online, cât și offline. Produsele LEGO sunt disponibile în rețele de hipermarket-uri și magazine specializate de jucării, în Magazinele Certificate LEGO din București (Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza), Ploiești (Afi Palace Ploiești), Cluj (VIVO), Brașov (Coresi), Constanța (City Park), precum și online pe:

www.brickdepot.ro

www.toy-joy.ro

www.emag.ro

www.clevertoys.ro

www.elefant.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa