Până pe 14 iunie, haideţi în Țara Copilăriei!

Raluca Dumitrică
activitati-pentru-copii-si-parinti-totul-despre-mame

Până pe 14 iunie, haideți în Băneasa Shopping City la cele mai frumoase activităţi pentru copii şi părinţi!

Gata, e oficial v-a-r-ă, aşa că nu mai avem niciun motiv să nu participăm la cele mai faine activităţi pentru copii şi părinţi ale sezonului, în urma cărora ne îmbogăţim cunoştinţele, ne amuzăm fantastic de tare şi devenim cetăţeni ai celei mai frumoase țări din lume: Copilăria!
Iată ce activităţi se desfășoară până pe 14 iunie în Băneasa Shopping City!

Se spune că sufletul de copil rămâne întotdeauna în noi, chiar dacă anii trec, iar grijile şi programul încărcat de oameni mari pare să ne împiedice adesea să ne mai simţim copii. Dar când suntem părinţi, copilăria devine un tărâm de care se bucură nu numai cei mici, ci şi noi, părinţii lor. Şi, cum copilaşii noştri ar preferă să se joace, să se bucure şi să exploreze în fiecare zi, haideţi să le dăm ocazia să facă acest lucru chiar acum, în luna copiilor, în Băneasa Shopping City, şi să luăm şi noi parte la bucuria lor, prin bifarea evenimentelor deosebit de interesante care au loc până pe 14 iunie în mall-ul bucureştean!

Joaca dintre părinţi şi copii, excelent prilej de conectare

Ştim cu toţii că absolut toţi copilaşii sunt un izvor nesecat de energie şi distracţie. Dar, uneori, programul încărcat al părinţilor nu le permite acestora să fie conectaţi constant la această sursă de vitalitate şi de veselie. De aceea, în Băneasa Shopping City părinţii au posibilitatea să petreaca un timp de calitate alături de prichindeii lor şi să redescopere şi ei bucuria şi armonia care decurg din această relaţie strânsă dintre ei.

Cei mici şi cei mari sunt invitaţi să participe împreună la atelierul de mimă, care se desfăşoară sub îndrumarea magicienilor, a zânelor și a animăluțelor vorbitoare. Aici, copiii sau părinții extrag bilețele ce au înscrise anumite cuvinte și dau frâu liber la distracție! Se pot folosi mâini, picioare, sunete, expresii ale feței și alte obiecte din jur pentru ca partenerul de joacă să poată ghici cuvântul extras, iar răsetele şi ţopăiturile tuturor să ajungă la apogeu. Tot în familie se vor desfăşura jocurile copilariei, la care părinții au ocazia să le prezinte copiilor lor ceea ce i-a încântat pe vremea când erau ei înşişi nişte copii și chiar să rejoace alături de cei mici jocurile care le-au făcut copilăria frumoasă: elasticul, șotronul, frunza, cornete și multe altele.

Nu în ultimul rând, activităţile centrate pe roboții Lego MindStorm, niște roboți speciali controlați cu ajutorul tabletelor şi care fac tot ceea ce li se spune, se vor dovedi un alt prilej de distracţie garantată. Pentru a avea acces la aceasta, părintele trebuie doar să îşi descarce aplicația pe telefon sau să folosească una dintre tabletele puse la dispoziție de organizatori și să îl provoace pe cel mic la un joc amuzant.

Moda şi styling-ul, secţiuni de neratat

Copilăria este cea mai distractivă perioadă şi dintr-un alt punct de vedere: atunci e vremea testării celor mai neobişnuite combinaţii vestimentare, a coafurilor trăsnite şi a machiajelor colorate şi haioase. De aceste testări atât de aşteptate de orice copil se pot bucura atât cei mici, cât şi părinţii lor, care-i vor urmări emoţionaţi şi amuzaţi pe micuţi cum defilează la parada modei pe covorul roșu. Aici va avea loc o adevărată defilare, cu o recuzită grozav de bine aleasă din care vor face parte pantofii cu toc ai mamei pe care cei mici îi pot încălța, mărgele și pălării ce așteaptă sa fie probate, genți, accesorii și multe altele. Lipsesc doar aparatele foto, aşa că părinţii sunt rugaţi să se înarmeze cu tot ce trebuie pentru a-i imortaliza pe cei mici.

La fel de interesant va fi Kids Styling Corner, o zonă special amenajată pentru mămici și fetițe sau tați și băieți, unde, așezați confortabil pe scaune speciale, aceştia vor experimenta machiaje colorate, codițe împletite sau freze asemănătoare, spre deliciul tuturor participanţilor. Sesiunile de styling sunt valabile pe baza unei programări făcute în prealabil în zona de styling, aşa că nu uitaţi de acest amănunt ca să nu pierdeţi distracţia în familie.

Programul detaliat al acestor activităţi de familie, dar si al celorlalte puncte din programul extrem de interesant care are loc până pe 14 iunie în Băneasa Shopping City se poate găsi aici.

Ia-ţi şi tu Cetăţenia de copilărie!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa