5 reguli de vară pentru siguranța copiilor

Iulia Mirică
leagan

Reguli de vară, avem nevoie de așa ceva? Copiii sunt supuși unui risc mult mai mare de accidentare în această perioadă a anului, dar îi poți învăța să aibă grijă de ei cu ajutorul acestor reguli de vară pentru copii

Pentru joacă, vara este anotimpul perfect. Cu toate acestea, ar trebui să fii conștientă că cei mici sunt predispuși unui risc mai mare de accidentare în timpul acestui sezon. De fapt, vara este denumită sezonul traumelor de către medici, pentru că piticii petrec mai mult timp pe terenul de joacă, pe biciclete și în cadrul altor activități în aer liber.

Ca să înțelegi mai bine un copil plin de energie citește și Cum să crești un copil energic. 

Dar nu îți face griji, cel mic poate să se bucure în continuare de multe distracții în această vară. Există multe sfaturi care te ajută să acționezi inteligent și prudent, în timp ce familia ta se distrează. Scopul este să-l înveți pe cel mic și cum să aibă grijă de el de la o vârstă fragedă.

Ți-am pregătit 5 reguli de vară simple, pe care i le poți prezenta copilului chiar acum:

1. Poartă o pălărie / șapcă, ochelari de soare și cremă cu protecție solară atunci când ieși la joacă!

2. Poți înota doar când există un adult în preajmă pentru a te supraveghea și asigură-te că porți mereu o vestă de salvare atunci când înoți în apă adâncă!

3. Stai departe de focurile de tabără și de cărbunii încinși!

4. Când te dai pe tobogan, pune mai întâi picioarele jos și așteaptă să coboare copilul care s-a dat înaintea ta!

5. Când te dai în leagăn, stai mereu jos. Așteaptă până se oprește leagănul, pentru a te da jos și fii atent atunci când mergi prin fața unui balansoar în mișcare!

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Te-ar mai putea interesa