5 activități distractive de Paște (P)

TOTUL DESPRE MAME

Cine nu așteaptă cu nerăbdare Paștele, adulți și copii deopotrivă? Haideți să vedem ce activități distractive le putem pregăti celor mici:

Parcă atunci când ai copii toate sărbătorile au un farmec aparte: calculezi fiecare zi pe care o vei putea petrece cu cei mici, încercând să profiți la maxim de vacanță. Cadourile de la iepuraș, micile bucurii pe care vi le faceți reciproc, jocurile și activitățile distractive, toate vor crea clipe minunate petrecute împreună, de care copiii vor fi cei mai încântați.

Cum primăvara este un anotimp capricios, vremea de afară influențează foarte mult tipul de activități pe care le poți face împreună cu cei mici. Dacă plouă, este clar că veți avea nevoie de un plan B pentru activități în casă.

Iată câteva idei care cu siguranță vor capta toată atenția celor mici și care presupun implicarea tuturor:

Vacanță la cort. Da, cortul poate fi făcut și în casă. Nu trebuie să fie un cort adevărat ci unul cu totul original. Găsiți soluții pentru a întinde și a susține pânza (cearceaful) și puneți în interior perne, pături, jocuri, gustări și tot ce mai considerați necesar pentru o excursie cu cortul. Vă veți simți aproape unul de altul, cu siguranță…

Decorați oule de Paște. În decorarea ouălor de Paște nu există reguli, fiecare punându-și la treabă creativitatea. Copiilor le place să decoreze, să folosească și să combine culori iar atunci când au undă verde la decorat ouă, distracția nu are margini. La final, puneți toate ouăle într-un coșuleț și folosiți-le că decor pentru masă de Paște. O adevărată expoziție a familiei.

Vânătoarea de…iepurași de ciocolată! Jocul „vânătoarea de comori” este întotdeauna pe placul copiilor, iar dacă în comoară se ascunde un iepuraș de ciocolată, cu atât mai mult. Heidi a pregătit pentru Paștele din acest an o gamă întreagă de figurine de ciocolată. Pe lângă bine consacrații iepurași, portofoliul s-a extins cu încă trei membri: baby duck, baby lamb și baby bunny, toate din ciocolată de cea mai bună calitate și decorate manual cu ingrediente naturale. Suntem siguri că după ce veți captura toate comorile, le veți piti din nou de ceilalți membrii și veți face ceva glume cu mâncatul ciocolatei în secret. Intrați pe aplicația Heidi și lăsați-va imaginația să zburde.

O plimbare afară, indiferent de vreme. Desenați o hartă, încălțați cizmele de ploaie și puneți-vă pelerinele și stabiliți un traseu la capătul căruia să găsiți un loc distractiv, poate chiar un magazin de inchetata, în ciuda vremii de afară.

O petrecere cu ceai. Puteți să dați petrecerea doar în familie sau puteți invita un prieten. Copiii vor avea șansa să socializeze și să învețe să împartă cu ceilalți. Și, în plus, puteți crea împreună meniul.

Citește și: Ouă de Paşte vopsite natural.

Nu uitați să ne dați un like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa