Vrei să știi cum se amenajează corect camera copilului? Află de la specialiști, la conferința „Spațiul Copilăriei”

TOTUL DESPRE MAME

Urmează să devii mamă și vrei să amenajezi camera copilului pentru ca totul să fie perfect pentru venirea pe lume a lui? Sau ești mamă de preșcolar/școlar și vrei să-i oferi un mediu care să-l ajute să-și dezvolte imaginația și creativitatea?

În oricare din variantele de mai sus te-ai afla, specialiștii în design interior Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, te învață cum ar trebui să amenajezi corect camera copilului.

Pe 17 noiembrie, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, arhitecții de la Visuri la Cheie, vă așteaptă la Palatul Universul, la Conferința ”Spațiul Copilăriei”. Bilete puteți cumpăra de AICI.

Vino la Conferința ”Spațiul Copilăriei”, din 17 noiembrie, care are loc în București, la Palatul Universul, și vei afla:

Ce culori alegi pentru camera copilului

Alegem culori? Ce culori? Cum decidem? Ce trebuie să avem în vedere când facem această alegere și care sunt cele mai indicate combinații de culori pentru camera copilului.

Soluții practice care să poată fi ușor adaptate când copilul crește

Nu e nevoie ca, pe măsură ce copilul crește, camera să sufere mari modificări care să-ți dea bătăi de cap. Poți gândi totul de la bun început și, cu trecerea anului, doar să ajustezi. Fără nervi, fără șantier în casă, fără mari eforturi.

Cum să amenajezi un ”colț” de joacă în casă

Se spune că a face curat în casă sau a strânge jucăriile când copilul este mic, este ca și cum ai mătura zăpada în timp ce ninge. Nu e întocmai așa.

O amenajare corectă, un colț de joacă bine conceput, te poate ajuta să nu muncești în zadar și să eviți și monologurile în care îi ceri copilului să-și strângă jucăriile.

Ponturi pentru depozitarea bicicletei/tricicletei/trotinetei

Fiecare an adăugat în vârsta copilului vine cu noi provocări: că e o tricicletă, că e o trotinetă, bicicletă, role, minge, mașină, toate se vor aduna și vei simți, la un moment dat nu numai că nu mai ai loc, dar nici aer nu pare să mai ai.

Debaraua devine neîncăpătoare, holul se umple, balconul la fel și ai impresia că toate acestea te vor da afară într-o bună zi. Înainte de a-ți face bagajele, ascultă-i pe profesioniști și pune-le în aplicare sfaturile!

Mici secrete, mari efecte

Câteodată, o mică schimbare poate avea un efect la care nici nu te aștepți. Micile trucuri ale unor specialiști în design interior te pot salva de multe probleme.

Cum să creezi un ambient inspirațional și motivațional pentru copil, care să-i încurajeze creativitatea copilului

Cu toții ne dorim să oferim copiilor cel mai plăcut mediu cu putință, astfel încât să le asigurăm o dezvoltare armonioasă.

Impactul emoțional al ambientului în care ei trăiesc nu este deloc de neglijat! Cum facem din casă un mediu inspirațional și, în același timp, relaxant pentru copil este lucrul pe care fiecare părinte ar trebui să-l știe!

Un dormitor, mai mulți copii

Ai doi sau mai mulți copii și trebuie să împartă aceeași cameră? Cum să aranjezi mobila astfel încât să arate bine, dar şi să rămână și spaţiu şi să fie și confortabil? Dimensiunea camerei şi forma ei sunt detaliile de care trebuie să ţii cont atunci când faci aceste planuri, iar opțiuni sunt suficiente. Care sunt acestea și care e cea mai potrivită pentru voi vei afla de la specialiști.

Dilemele de care te lovești atunci când pregătești casa pentru venirea pe lume a unui copil sau când trebuie să adaptezi spațiul pentru copilul care merge la școală și are nevoie un spațiu de lucru, pentru studiu, și altul de relaxare, sunt numeroase și un ajutor specializat este tot ce ai nevoie.

Nu uitați! Pe 17 noiembrie, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi, arhitecții de la Visuri la Cheie, vă așteaptă la Palatul Universul, la Conferința ”Spațiul Copilăriei”, unde veți afla cum puteți amenaja corect camera copilului.

Vă vor oferi răspunsuri la toate întrebările legate de amenajare și soluții pentru orice situație.

Ce vei afla dacă vii la conferință:

 • cum să amenajezi un dormitor pentru copil/copii
 • soluții practice de amenajare, care să poată fi ușor adaptate când copilul crește
 • cum să amenajezi un ”colț” de joacă în casă
 • cum să creezi un ambient inspirațional și motivațional pentru copil
 • cum amenajezi biroul pentru copilul școlar
 • cum alegi mobila pentru copii
 • de unde cumperi
 • cum amenajezi casa pentru a încuraja creativitatea copilului
 • ce culori alegi pentru pereți
 • ponturi pentru depozitare (jucării, biciclete, triciclete, trotinete)
 • cum poți să transformi radical locuința
 • mici secrete, mari efecte
 • ponturi pentru spații mici

Desfășurător:

 • Introducere – impactul emoțional al ambientului în care ne creștem copiii
 • Cum definim un spațiu inspirațional și în acelasi timp liniștitor
 • Probleme cu care ne confruntăm de obicei – depozitare jucării, clutter, relația dintre frați, locul în care se fac temele, sleep over, iluminatul etc
 • Studii de caz
 • Solutii si trucuri – iluminat, alegerea culorilor, mobilierul și dispunerea acestuia, decorațiuni
 • Tendințe si stiluri pentru camerele de copii
 • De unde cumpărăm?
 • Sesiune Q&A

Vă puteți rezerva un bilet la Conferința ”Spațiul Copilăriei” de AICI.

Powered By

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa