Concurs! Câștigă o pompă de sân dublă de la SPECTRA!

TOTUL DESPRE MAME

Concurs! Câștigă o pompă de sân dublă de la SPECTRA!

Participă la CONCURSUL de pe pagina noastră de Facebook și poți câștiga o pompă de sân electrică dublă, de la SPECTRA BABY, ca cea de AICI http://bit.ly/2gZm6o3, răspunzând în comentariile la postare, într-un cuvânt sau o propoziție, la întrebarea: Ce ai simțit când ai alăptat prima dată?

După ce am născut prima dată aproape că nu mi-am dat nicio secundă răgaz să mă bucur de perioada aceea frumoasă. Lucram de-acasă, mergeam la conferințe, ba chiar când bebelușa mea avea 4 luni m-am întors la birou. N-aș mai face asta în ruptul capului, dacă aș putea să dau timpul înapoi. Dintre toate lucrurile pe care le-am pierdut alegând să fiu atât de pe fugă, alăptatul este poate cel mai important.

Acest articol conține prezentare de produs

Acum mai bine de 9 ani piața produselor pentru proaspetele mămici nu era atât de bine dezvoltată. Despre gadgeturi, nu mai spun. Unele produse erau în faza de încercări. Zilele trecute am fost în vizită la o prietenă care de-abia a născut și ce am văzut că își achiziționase m-a făcut invidioasă. Mai că aș mai face un copil! Toate ca toate, dar pompa ei de sân era … ce mi-ar fi trebuit mie ca să pot să continui să alăptez fetița și după 6 luni. Dar, atunci lucrurile stăteau altfel.

Am văzut și cum funcționează ”jucăria”. Nu e chiar de joacă, dar pompa de sân Spectra Baby se folosește atât de ușor încât pare că mama nu depune niciun efort. Fără niciun fel de stres a muls laptele, l-a pus în recipientul special și apoi la congelator. După ce că bebelușul ei nu doarme noaptea, dacă ar mai avea și stresul ăsta probabil că viața ei ar fi fost mult mai grea.

Până a ajuns să folosească pompa aceasta, prietena mea a avut de îndurat multe. Nici eu nu mai știu de câte ori nu mă suna să-mi spună cât de greu este cu alăptarea, cât de complicat este totul. Sânii o dureau, avea răni. Îngrijorată, am mers la ea și nu de puține ori mi-am dat seama că și ea se confrunta cu aceeași problemă pe care am avut-o și eu în trecut. Bebelușul sugea și ea strângea din dinți. Nu voia să renunțe. Și totuși a apărut frustrarea, iar emoțiile ei negative i le transmitea și mititelului care era din ce în ce mai agitat.

A început să citească mai cu atenție informațiile despre alăptare și a ales să apeleze la un consultant care să o învețe ce să facă în această situație. Ce e drept, nu mai putea continua așa. Când dormea bebe, ea nu se putea odihni din cauza durerilor date de rănile de la sâni. Lapte avea destul și sânii o dureau și mai mult pentru că micuțul nu reușea să extragă tot, iar ea se chinuia să extragă tot mulgându-se. Nu ieșea din casă cu zilele, pentru că știa că nu are cum să alăpteze copilul în deplasare în situația în care se afla. Consultantul în alăptare a venit a doua zi. A studiat problema și i-a dat câteva sfaturi prețioase. Primul dintre ele a fost să se relaxeze și să nu mai privească alăptatul ca o corvoadă. Apoi, a tratat rănile de la sân. În cele din urmă, a poziționat copilul corect la sân și i-a arătat și câteva poziții pe care să le folosească în funcție de situație.

Cel mai important sfat pe care i l-a dat a fost să-ți achiziționeze pompa de sân. Cu ajutorul ei poate continua alăptarea mult mai mult timp. Prietena mea și-a ales varianta de pompă de sân Spectra dublă ca să poată economisi timp. Pompa aceasta are 10 nivele, astfel că mama își poate regla aparatul astfel încât întreg procesul să fie plăcut. Nu am mai auzit-o de atunci să aibă dureri, să i se înfunde canalele, să piardă laptele sau alte probleme cu care se confruntă de obicei mamele după naștere. Ba mai mult, a putut să își aleagă mărimea potrivită de cupă, din cele 4 disponibile, că doar nu avem toate femeile sânii la fel de mari.
Și prietena mea, ca și mine, nu a renunțat în totalitate la activitatea ei, așa încât a trebuit să găsească o soluție să continue să alăpteze. În momentele în care este necesar să plece de-acasă știe că are la congelator rezerve pentru puiul ei. Ce n-aș fi dat să existe și pe vremea mea o astfel de pompă de sân!

Concurs! Câștigă o pompă de sân dublă de la SPECTRA!

Participă la CONCURSUL de pe pagina noastră de Facebook și poți câștiga o pompă de sân electrică dublă, de la SPECTRA BABY, ca cea de AICI http://bit.ly/2gZm6o3, răspunzând în comentariile la postare, într-un cuvânt sau o propoziție, la întrebarea: Ce ai simțit când ai alăptat prima dată?

ATENȚIE! Comentariile duplicat nu se iau în considerare; pot participa la concurs persoane cu vârsta minimă de 18 ani, domicilate în România; premiul se ridica în baza cărții de identitate, iar numele contului de Facebook al participantului la concurs trebuie să fie același cu numele din buletin. 
Concursul se desfășoară între 1 și 15 septembrie 2017. Câștigătorul va fi anunțat în data de 16 septembrie.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa