Trei mămici cititoare Totul Despre Mame aprobă produsele NIVEA Baby

TOTUL DESPRE MAME

Un concurs organizat de NIVEA Baby pe site-ul Totul Despre Mame a oferit mamicilor participante șansa de a le dărui copiilor clipe minunate de răsfăț la băiță.

Acum, la finalul perioadei de testare a produselor, câștigătoarele ne-au împărtășit din experiența lor și a copiilor și, mai mult decât atât, ne-au oferit o imagine a ceea ce înseamnă răsfăț la băiță.

Testare Nivea BabyCristina Nicolau este mămica unei fetițe. Într-un cuvânt, experiența lor cu produsele NIVEA Baby a fost ”SUPER”. Pentru că știe cât de importantă este atingerea pentru copil încă din primele clipe de viață, Cristina a apreciat calitatea produselor NIVEA Baby: ”Produsele sunt foarte bune și blande cu pielea și scalpul fetitei mele. Le folosim cu plăcere, atât la băiță, cât și după. Mirosul, de asemenea, este foarte plăcut, fresh, miros de curat”, ne-a mărturisit ea.

Mai mult, Cristina a apreciat și grija pe care NIVEA o are pentru consumatorii produselor sale, care au ajuns la cele cinci câștigătoare în ambalaje de calitate superioară.

Testare Nivea BabyNicoleta Ovidenie, o altă câștigătoare a concursului nostru, are doi băieței. Pentru că deja se poate numi ”o mămică cu experiență”, Nicoleta ne-a vorbit despre legătura puternică pe care atingerea o creează între mami și bebe. De aceea, băiețeii Nicoletei adoră masajul de după băiță, chiar dacă nu mai sunt chiar la vârsta bebelușiei.

În ceea ce privește experiența lor cu produsele câștigate  în urma concursului, Nicoleta spune: ”Sunt minunate”.

”Produsele sunt absolut minunate, mai ales că îi oferă ocazia copilului să se bucure de fiecare atingere a ta, întărind astfel legatura care s-a creat între voi încă din pântece.

Șamponul și spuma de baie lasă părul moale, strălucitor, iar pielea devine fină si catifelată la atingere, cu un miros îmbietor, de durată.

Crema pentru fundulet NIVEA Baby o ador, mai ales că am întâmpinat, de-a lungul timpului, probleme din cauza scutecelor și a servetelelor umede, mereu avea iritații. Mă bucur că am descoperit -o acum. E absolut minunată, mai ales că dă rezultate încă de la prima folosire.

Loțiunea hidratanta NIVEA Baby ne-a plăcut tuturor, pentru că se absoarbe ușor în piele, care rămâne hidratată si catifelată mai mult timp, lăsând un miros îmbietor și foarte placut.

Recomand cu încredere tuturor mămicilor, cât și viitoarelor mămici produsele NIVEA Baby și le garantez că vor fi mulțumite de alegerea făcută. Din punctul nostru de vedere, aceste produse sunt absolut perfecte. Merită din plin 5 * cu felicitări”, ne-a spus Nicoleta Ovidenie.

testare Nivea BabyRoxana, mama unei bebelușe superbe, spune despre produsele NIVEA Baby că sunt perfecte pentru fetița ei. Mămica copilei cu ochi azurii ne-a spus: ”NIVEA Baby își merită titlul de cea mai bună gamă de produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, pentru că i-au lăsat piticei mele o piele fină și catifelată asemnea unui fulguleț”.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa