Tipuri de cărucioare. Care ţi se potriveşte cel mai bine?

TOTUL DESPRE MAME

Unul dintre primele lucruri pe care le cumperi atunci când se naşte copilul este căruciorul, însă poate fi o provocare pentru orice proaspăt părinte să aleagă din multitudinea de modele şi funcţionalităţi pe care acestea le pot avea. Înainte de a merge la cumpărături este bine să te informezi şi să găseşti căruciorul care se potriveşte cel mai bine stilului vostru de viaţă.

Acest articol conține prezentare de produse.

Tipuri de cărucioare

Cărucioarele modulare sunt compuse dintr-un cadrul căruia i se ataşează modulul potrivit vârstei şi necesităţii copilului: landou, unitatea sport şi scaunul auto. Cadrul trebuie să fie uşor, să fie prevăzut cu suport pentru biberon sau cănuţă de apă, să se plieze uşor.

Landoul este potrivit în primele 3 luni de viaţă, atunci când copilul doarme multe ore pe zi şi poziţia lui este mai mult orizontală. Greutatea landoului nu trebuie să fie mare şi să fie uşor de manevrat şi ataşat/detaşat.

Unitatea sport înseamnă modulul sub formă de scaun. Este bine că aceasta să fie reglabilă, astfel încât copilul să stea în poziţie mai ridicată atunci când vă plimbaţi şi într-o poziţie lăsată pe spate atunci când copilul se odihneşte. Şi acest modul trebuie să fie uşor de reglat şi ataşat/detaşat.

 

Cărucioare reversibile. Micuţul vostru poate să privească lumea sau să fie atent la părinţii lui. Schimbarea poziţiei de mers este posibilă cu ajutorul mânerului reversibil. Aceste tipuri de cărucioare sunt potrivite din prima zi, căruciorul putând fi lăsat total pe spate astfel încât micuţul să poată dormi liniştit.
Plierea trebuie să se facă cu uşurinţă şi greutatea căruciorului să fie mică.

Cărucioare sport. Acestea au calitatea de a fi foarte compacte şi uşoare, se manevrează bine şi se pliază uşor. Şi pot fi şi foarte arătoase. Sistemul de pliere trebuie să fie uşor de folosit, astfel încât să îţi permită să ţii copilul cu o mână şi cu cealaltă să îl pliezi. Este modelul de cărucior perfect pentru călătorii, de la plimbări pe plajă la escapade prin oraş.

Deşi este compact, el oferă suficient spaţiu şi confort copilului. Uşor de pus în portbagaj sau în debaraua de acasă.

Gama de produse gb a reuşit să cucerească părinţii prin intermediul unor produse premium care s-au axat pe o serie caracteristici extrem de importante: funcţionalitate, tehnologie high-tech şi design Haute Couture. Create special pentru părinţii prinşi în efervescenta vieţii urbane, cărucioarele gb îmbină culorile vibrante şi moderne cu tehnologia de ultima generaţie. Acestea vin ca soluţie a crizei de spaţiu şi satisfac nevoia de mobilitate datorită sistemului de pliere facilă şi a dimensiunilor compacte.

Te-ar mai putea interesa