Marigold Apothecary, drogheria concepută pentru bebeluşi fericiţi şi mame liniştite

Raluca Dumitrică
Marigold Apothecary | Totul despre mame
Marigold Apothecary, drogheria întregii familii

  În drogherie se găsesc produse variate pentru o gamă largă de mici consumatori

   Marigold Apothecary | Totul despre mame
  Marigold Apothecary, drogheria întregii familii

  Femeile însărcinate şi mămicile pot găsi tot ce au nevoie pentru ele şi bebeluşii lor, într-un singur loc: drogheria Marigold Apothecary, care se află pe strada Axinte Uricariul nr 18, sector 1, Bucureşti (vis a vis de Spitalul de Urgenţă Floreasca) sau care poate fi accesată online la adresa www.marigold.ro. Acesta este un concept unic în România şi a demarat în urma unei experienţe personale a iniţiatorilor săi, părinţii unui bebeluş aflaţi mereu pe drumuri în căutarea celor necesare copilaşului. Deoarece în lipsa unui ajutor din partea rudelor sau a unei bone cei doi părinţi mergeau cu bebeluşul în braţe la farmacie, magazinele naturiste şi la supermarket, au ajuns la epuizare şi la achiziţionarea unor produse scumpe şi ineficiente.

  Marigold Apothecary, un loc unde mămicile şi tăticii pot găsi orice au nevoie pentru bebeluşul lor

  Astfel s-au hotărât să creeze Marigold Apothecary, un loc unde mămicile şi tăticii pot găsi orice au nevoie pentru bebeluşul lor şi pot economisi timp preţios. Marigold provine de la cuvântul care semnifică gălbenele în limba engleză, plante recunoscute pentru proprietăţile benefice asupra îngrijirii pielii. A fost ales conceptul de drogherie, pentru că acesta reprezintă un loc în care se comercializează produse naturale de sănătate şi de îngrijire, şi au fost alese produsele cu grijă, de la brand-uri renumite la unele mai puţin cunoscute, organice, majoritatea fiind testate de cei doi părinţi sau recomandate de pediatri şi mămici. La Marigold Apothecary se găsesc produse de la branduri precum Pufies, Beaming Baby, Philips Avent, Weleda, Madara, Odylique, produse clasice sau game noi, absolut inovatoare, alimente bio şi organice de la Prisaca Transilvania, Canah şi Solaris, dar şi alimente pentru bebeluşii cu nevoi speciale.

  Produse bune şi fapte bune la Marigold Apothecary

  Marigold Apothecary crede cu tărie în principiul “give back” într-o comunitate, motiv pentru care a realizat un parteneriat cu Touched Romania – asociaţie non-profit ce susţine Casa Agar din Bucureşti, instituţie care sprijină femeile marginalizate pentru a nu-şi abandona copiii. Prin fiecare produs achiziţionat de la Marigold Apothecary, clienţii le ajută pe mamele aflate intr-o situație dificilă să îşi păstreze copiii şi să le ofere acestora o copilărie liniştită.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa