Îngrijirea potrivită încă din primul an de viaţă! (P)

TOTUL DESPRE MAME
Advertorial HIPP

Este firesc ca cei mici să se teamă de apă însă, când apa pentru îmbăiere este folosită la temperatura potrivită, vei observa cât de mult iubesc bebeluşii să se bălăcească. Chiar şi tu vei uita rapid de sentimentul de nesiguranţă şi, după mai multe repetiţii, va deveni totul o rutină şi îmbăierea se va transforma într-un moment distractive şi plăcut pentru toţi cei implicaţi.

Ritualurile şi rutina le confer copiilor un sentiment de siguranţă şi de încredere, astfel încearcă să programezi îmbăierea la aceeaşi oră.

Cea mai bună perioadă a zilei este după-amiaza intrucât apa caldă are asupra copiilor acelaşi efect ca şi asupra adulţilor – îi relaxează şi îi face somnoroşi. Dacă îmbăierea este realizată înainte de ora de somn, copilul tău va adormi mult mai rapid.

Pentru ca îmbăierea să devină o experienţă plăcută pentru copilul tău, asigură-te că toate cele necesare îţi sunt la îndemână:  un spumant de baie, un şampon delicat pentru copii, un prosop călduţ şi hăinuţe curate şi comfortabile, scutece şi un termometru pentru a verifica temperatura apei.

Oferă-I timp copilului tău, fii linştită şi relaxată şi îi vei transmite starea ta, ajutându-l să se simtă confortabil.

Apa este elixirul esenţial pentru noi toţi. Însă, pielea copiilor poate fi sensibilă chiar şi la apa curată. Întrucât bariera naturală de protecţie a pielii nu este pe deplin dezvoltată, dermatologii recomandă folosirea produselor cosmetice pentru copii.

Gama de produse HiPPBabysanft sunt delicate cu pielea copilui tău, îi protejează pielea de influenţele mediului înconjurător şi o ajută să-şi dezvolte propriul mecanism de apărare.

  • HiPPBabysanftȘervețele –  îmbibate cu o loțiune foarte blândă de curățare, fără parabeni și fără emulgatori de tip PEG, fără alcool, săpun sau coloranți;
  • HiPPBabySanftUlei – conţine doar uleiuri naturale şi este potrivit pentru utilizare începând cu prima zi de viaţă;
  • HiPPBabySanftSampon – cu extract natural organic de migdale, hrănește și protejează scalpul sensibil;
  • HiPPBabysanft Gel de dus&păr – curăță delicat pielea sensibilă şi părul fin, fără uleiuri minerale, uleiuri esențiale, parfumuri cu potențial alergizant, coloranți sau conservanți

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa