Cum combați scărpinatul în cazul copiilor

TOTUL DESPRE MAME

  Copilul tău se scarpină încontinuu şi nu îl poţi opri? Este foarte greu să faci un copil să înțeleagă că această acțiune îi face mai mult rău decât bine. De fapt, și unui adult îi este la fel de greu. Sunt o mulţime de factori care cauzează pruritul, de la mici ciupituri de insecte până la primele simptome ale unor boli ale copilăriei.

  Acest articol conține plasare de produse

  Ştiind că scărpinatul poate cauza infecţii acolo unde pielea este afectată şi, în unele cazuri, poate lăsa cicatrici, cel mai bine ar fi să îl ajuţi să scape de nevoia de a se scărpin folosind un gel cu acţiune osmotică precum Osmoforce Kids.

  OSMOFORCE KIDS este un gel răcoritor, care ajută la calmarea pielii iritate, o răcorește șicalmează mâncărimea şi iritaţia, reducând nevoia de scărpinare. Susţine hidratarea stratului superior al pielii şi ajută la refacerea acestuia, prin întreruperea ciclului mâncărime/ scărpinare/ infectare/ apariţia cicatricilor.

  Acesta este potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni, dar şi pentru adulţi, este inodor, osmoforce-gel-calmant-racoritorincolor şi uşor de aplicat. Este absorbit rapid în piele, nu lasă pielea lipicoasă şi poate fi folosit pe tot corpul, față şi cap, evitându-se ochii şi membranele mucosae. Conţine OSMO 4, o substanţă cosmetică dermatologic activă, cu efect dovedit de răcorire, regenerare, protecţie şi bactericid pentru piele.

  Acţiunea sa osmotica îi conferă un potenţial ridicat pentru refacerea şi păstrarea funcţionalităţii pielii distruse din diferite cauze.

  OSMOFORCE KIDS este un gel ce nu ar trebui să lipsească din casa nimănui, fiind bun atât pentru cel mic, cât şi pentru restul familiei.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa