Cea mai delicată îngrijire a pielii bebelușilor

TOTUL DESPRE MAME
Ingrijirea bebelusilor

Ingrijirea bebelusilorDescoperă noile formule îmbunătățite NIVEA Baby

Mamele din întreaga lume ştiu că primul contact cu pielea delicată a bebeluşilor, primele atingeri şi mângâieri definesc legătura mamă-copil şi reprezintă modul natural de comunicare a dragostei pe care orice mamă o simte pentru puiul ei.

Atingerea pielii delicate a bebeluşului şi mirosul unic al pielii sale trezesc senzaţii greu de egalat. Îngrijirea pielii bebeluşului înseamnă mai mult decât igienă pentru că fiecare atingere şi contact cu bebeluşul, de la curăţare, îmbăiere sau masaj întăreşte legătura dintre mamă şi copil. De aceea pielea bebeluşilor trebuie protejată şi îngrijită cu produse adecvate, special dezvoltate pentru nevoile lor specifice.

Iată care sunt recomandările noastre:

Lotiune de spalat pentru bebelusi

Loțiunea de spălare extra-delicată NIVEA Baby 

Îngrijirea bebeluşilor începe cu un produs de curăţare delicat. Rutina zilnică de îngrijire a bebeluşilor poate duce la uscarea şi deshidratarea pielii dacă produsul utilizat nu ţine cont de sensibilitatea specifică pielii bebeluşilor.NIVEA Baby a dezvoltat  loţiunea de spălare extra-delicată NIVEA Baby ce curăţă delicat şi are grijă de pielea bebeluşului din cap până-n picioare, acţionând împotriva deshidratării pielii. Loţiunea este deosebit de delicată cu ochii şi protejează împotriva lacrimilor.

Formula cu extract natural de gălbenele şi o combinaţie specială cu agenţi delicaţi de curăţare are o valoare a pH-ului compatibilă cu a pielii şi nu conţine săpun, parabeni, alcool şi coloranţi. Produsul este testat oftalmologic. Toleranţă la nivelul pielii confirmată clinic şi dermatologic.

Crema pentru bebelusiAlege cremă hidratantă NIVEA Baby Soft Cream pentru o piele hidratată şi echilibrată

Această cremă hidratantă echilibrează nivelul de hidratare şi păstrează intactă bariera naturală de protecţie a pielii pe parcursul zilei. Emulsia hidratană cu extract de gălbenele pentru calmarea pielii are un pH neutru şi nu conţine parabeni, alcool sau coloranţi. Toleranţă la nivelul pielii confirmată clinic şi dermatologic. 

Noua gamă relansată NIVEA Baby conţine formule îmbunătăţite delicate cu pielea bebeluşului şi 100% fără parabeni.

Produsele de îngrijire din noua gamă NIVEA Baby reprezintă cea mai bună alegere pentru curăţarea delicată a pielii bebeluşilor, asigurându-i suportul pentru o dezvoltare sănătoasă.

Citește aici mai multe despre provocările primelor luni de maternitate și află care sunt cele mai ciudate 10 lucruri pe care le vei remarca la nou-născutul tău.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa