Probioticele: o mână de bacterii de ajutor, nu doar în sezonul virozelor

Ileana Mirescu
BioSunLine® ProbiotiX
BioSunLine® ProbiotiX nu conțin alergeni, lactoză și zahăr

Zilele de vară, cu vreme schimbătoare și fenomene meteo extreme, vin în fiecare an cu un stres suplimentar asupra sistemului imunitar, indiferent de vârstă. Gama BioSunLine® ProbiotiX este un aliat de nădejde pentru întărirea sistemului de protecție al organismului.

Pe bună dreptate, se spune că sistemul imunitar își are sediul central în tractul gastrointestinal: cea mai mare concentrație de microorganisme benefice organismului se găsește aici, jucând un rol deosebit de important în întărirea imunității.

Respectarea unei diete echilibrate ajută foarte mult la reglarea componenței acestei „comunități” de bacterii benefice – microbiomul, însă factorii nocivi față de care organismul trebuie să se apere zilnic pot destabiliza chiar și o floră intestinală bine hrănită: stresul, somnul insuficient sau de proastă calitate, poluarea, expunerea la o încărcătură mare de agenți patogeni precum virusurile sau bacteriile. Implicit, garda imunitară a organismului este slăbită.

Din păcate, venirea mult așteptată a verii coincide cu sezonul vacanțelor petrecute în locuri noi, pentru care nu întotdeauna sistemul nostru imunitar este adaptat. Măsurile de întărire a sistemului imunitar nu mai pot aștepta, iar administrarea de suplimente cu probiotice și prebiotice pentru susținerea activității microbiomului este una dintre ele, foarte importantă.

Gama BioSunLine® ProbiotiX vine cu ajutorul necesar și potrivit fiecărui membru al familiei

BioSunLine® ProbiotiX Forte

BioSunLine® ProbiotiX Forte pentru adulți va avea grijă de flora intestinală a părinților. Cele 7 tulpini și peste 10 miliarde de bacterii bune din fiecare capsulă sunt protejate de acțiunea sucului gastric la trecerea prin stomac datorită capsulei enterosolubile, ceea ce asigură o biodisponibilitate mai mare a produsului. Practic, bacteriile administrate supraviețuiesc până la destinație, în intestinul subțire, acolo unde trebuie să-și exercite rolul în reglarea florei intestinale.

BioSunLine® ProbiotiX Forte Kids

BioSunLine® ProbiotiX Forte Kids va deveni aliatul florei intestinale a copiilor cu vârsta peste 6 ani. Cele 10 tulpini patentate, conținând o cantitate mare de bacterii benefice, de cel puțin 20 de miliarde în fiecare capsulă, sunt însoțite de Zinc și un complex de vitamine B, un mare plus pentru sistemul de apărare al organismului celor mici. 

BioSunLine® ProbiotiX Forte Baby

BioSunLine® ProbiotiX Forte Baby se poate administra copiilor de la vârsta de un an, conține 4 tulpini patentate și o cantitate mare, de 10 miliarde de bacterii benefice în fiecare pliculeț, o formulă îmbunătățită cu fibre solubile și prebiotice. Atât fibrele, cât și prebioticele sunt hrană pentru bacteriile lactice din intestin, susțin repopularea florei intestinale, mai ales în cazul celei afectate de tratamentul cu antibiotice.

Gama de suplimente alimentare BioSunLine® ProbiotiX nu conține excipienți cu potențial alergenic (conservanți, coloranți, arome artificiale), lactoză sau zahăr. 

Vitaminele și suplimentele alimentare BioSunLine® respectă standardele sistemului de bună practică – GMP (Good Manufacturing Practice) – în procesul de fabricație a medicamentelor. Împreună cu ISO (certificatul emis de Organizația Internațională pentru Standardizare), acestea asigură calitatea superioară a produselor BioSunLine®.

Despre Compania Farmaceutică AC HELCOR 

Producția de medicamente, comprimate și capsule, extinsă cu producția de vitamine și suplimente naturale reprezintă activitatea de bază a companiei, cu peste 110 angajați. Cu o experiență largă de-a lungul celor 30 ani de existență, grupul AC HELCOR este un profesionist recunoscut în domeniul medical și farmaceutic ca producător de medicamente cu prescripție medicală și OTC.

Suplimentele alimentare BioSunLine® sunt remedii naturale, realizate cu tehnologii moderne, la standarde farmaceutice, din extracte standardizate.

Produsele BioSunLine® sunt disponibile pe www.biosunline.ro

Bibliografie:

  1. Galdeano, Carolina Maldonado, et al. „Beneficial effects of probiotic consumption on the immune system.” Annals of Nutrition and Metabolism 74.2 (2019): 115-124.
  2. Kechagia, Maria, et al. „Health benefits of probiotics: a review.” International Scholarly Research Notices 2013 (2013).
  3. Weizman, Z. „The role of probiotics and prebiotics in the prevention of infections in child day-care centres.” Beneficial microbes 6.2 (2015): 181-183.
  4. Wang, Yizhong, et al. „Probiotics for prevention and treatment of respiratory tract infections in children: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials.” Medicine 95.31 (2016).
  5. Zhao, Wei, et al. „The immune regulatory role of Lactobacillus acidophilus: An updated meta-analysis of randomized controlled trials.” Food Bioscience 36 (2020): 100656.
  6. Manuel, Palomar Martin, et al. „Oral probiotics supplementation can stimulate the immune system in a stress process.” Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism 8 (2017): 29-40.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa