Primul Crăciun al bebeluşului? Cum poţi să faci să rămână o amintire de neuitat

Alexandra Constantin

  Este primul Crăciun al bebeluşului, dar şi cel mai aşteptat moment din an în noua formulă? Descoperă cum poţi face ca sărbătorea să fie una de neuitat pentru întreaga familie.

  Nu puţine sunt la număr schimbările din ultimul an de viaţă pentru tine şi partenerul tău. Serile liniştite şi vizionarea serialelor până noaptea târziu au fost înlocuite de lipsa severă de somn, dar şi de dragostea ce pare că e tot mai mare pe zi ce trece şi de care nu ştiai că eşti capabilă înainte să vină bebele pe lume, arată www.fitpregnancy.com.

  Cu siguranţă Crăciunul acesta o să fie mult mai special, dar vrei să găseşti modalităţi prin care să-l faci memorabil. Vestea bună este că ai la-ndemână câteva trucuri care nu sunt greu de pus în practică.

  Primul Crăciun al bebeluşului: şedinţe foto în noua formulă

  Ţi se pare că a crescut mult bebeluşul în ultimele luni? Atunci trebuie să ştii că acesta este doar începutul.

  O bună modalitate prin care poţi să urmăreşti schimbările prin care el trece este să faci în fiecare an o şedinţă foto de familie, mai exact în prag de Sărbători. Mai ales că acum poţi să obţii uşor cadrele perfecte cu ajutorul bradului împodobit, a perdelei de luminiţe colorate sau a zăpezii.

  Nu contează neapărat locul unde este realizată şedinţa foto, ci mai mult pozele cu voi la care o să vă uitaţi cu drag peste ani.

  Cumpără ornamente personalizate

  Ornamentele personalizate sunt perfecte pentru primul Crăciun al bebeluşului. Aşa că nu ezita şi alege împreună cu partenerul tău decoraţiuni speciale pentru micuţ, dar şi pentru voi ca familie. Iar opţiunile pe care le ai la-ndemână în zilele noastre nu sunt puţine la număr.

  Nu poţi să dai greş dacă alegi să imprimi mânuţa sau piciorul bebeluşului pe un glob strălucitor sau să personalizezi decoraţiuni cu numele lui.

  Asigură-te însă că le împachetezi bine după ce strângi bradul, dar şi că le pui mai sus în pom în anii următori, mai ales că atunci micuţul o să meargă şi o să tragă de toate.

  Primul Crăciun al bebeluşului: scrie o scrisoare copilului tău

  Primul Crăciun al bebeluşului? Atunci nu se poate să treacă fără ca Moşul să primească şi de la el o scrisoare. Scrie tu în locului micuţului şi spune ce daruri vrei să primească, dar şi ce îi doreşti din suflet puiului tău. O bună idee este să-i dai lui scrisoarea peste ani, atunci când o să ştie să citească.

  În scrisoare poţi să spui şi despre schimbările uimitoare prin care el trece, fie că începe să meargă de-a buşilea, fie că pronunţă primele lui cuvinte. Iar în anul următor scrie o altă scrisoare şi tot aşa. O să fie uimit când o să le citească peste ani şi o să vadă cum era el ca bebeluş.

  Păstrează amprentele de la mâinile şi picioarele bebeluşului

  O bună idee prin care poţi face ca primul Crăciun al bebeluşului să rămână o amintire frumoasă este să păstrezi amprentele de la mâinile şi picioarele micuţului.

  Nu doar că le poţi pune pe globurile ce le vei păstra peste ani, ci sunt o bună imagine şi pentru felicitările de Sărbători pe care le trimiţi oamenilor dragi.

  Mai mult, în acest mod pe felicitare nu te semnezi doar tu şi partenerul de viaţă, ci şi micuţul vostru.

  Primul Crăciun al bebeluşului: şosete speciale pentru micuţ

  Vrei să pregăteşti ca în fiecare an şosete speciale pentru cei familie în aşteptarea Moşului? Anul acesta trebuie să faci una în plus, pentru bebeluşul tău. O poţi personaliza, iar în anii ce urmează nu doar că micuţul te poate ajuta atunci când o faci, ci şi când o agăţi.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa