Petrecerea de botez dă startul la distracţie în viaţa bebeluşului! (P)

Raluca Dumitrică
Botez Crowne Plaza | Totul despre mame
Botez Crowne Plaza

Un botez la Crowne Plaza Bucureşti va fi în orice anotimp o petrecere de neuitat

Botez Crowne Plaza | Totul despre mame
Crowne Plaza București este locul perfect pentru petrecerea de botez!

Toamna se apropie de sfârşit şi o dată cu ea se termină şi sezonul strălucitor de nunţi care ne-a făcut să scoatem rochiile cele frumoase din dulap şi să căutăm cea mai comodă, dar şi cea mai frumoasă pereche de încălţăminte cu care să rupem ringul de dans la petrecere. Nu băgaţi la naftalină, ţolul cel festiv, însă! Ştafeta este preluată de mult mai simpaticele petreceri de botez, care nu ies niciodată din schema de party anuală, pentru că sezonul botezurilor nu se încheie niciodată!

Botezul, o petrecere aşteptată în orice anotimp

Pentru că petrecerea de botez se poate desfăşura în orice anotimp al anului şi, teoretic, în oricare dintre cele 365 de zile ale sale, părinţii sunt un pic îngrijoraţi că nu vor găsi la orice oră un loc ideal pentru primul eveniment public important din viaţa celui mic, un loc în care spaţiul să fie la fel de primitor şi dacă afară sunt 40 de grade sau, dimpotrivă, -10. Un astfel de loc nemaipomenit de potrivit pentru găzduirea unei petreceri de botez, în orice moment al anului s-ar derula aceasta, este hotelul Crowne Plaza Bucureşti, care îşi aşteaptă oaspeţii de toate vârstele cu patru săli elegante de evenimente. Acestea sunt de mărimi diferite şi sunt decorate într-o manieră diversă, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a alege sala care să corespundă în totalitate exigenţelor lor.
Pe lângă toate aceste săli elegante care pot găzdui cea mai reuşită petrecere de botez, echipa Crowne Plaza Bucureşti vine cu un dar pentru o petrecere fără cusur: părinţii primesc din partea hotelului o cameră dublă cu micul dejun de a doua zi (care poate fi servit în cameră sau în restaurantul La Veranda), precum şi accesul la Clubul hotelului „Fit & Fun” (piscină, saună, fitness, jacuzzi).

4 săli elegante de evenimente, la Crowne Plaza Bucureşti

Pentru un botez la care vor lua parte mai mulţi invitaţi despre care ştiţi siguri că sunt puşi pe şotii şi pe distracţie, astfel încât au nevoie de spaţiu de desfăşurare, Crown Ballroom este prima recomandare pentru petrecere. Aceasta se află la parterul hotelului, este cea mai mare sală de evenimente şi dispune de parcare proprie cu 30 de locuri şi intrare separată. Cu o suprafaţă totală de 355 mp, Crown Ballroom poate găzdui până la 250 de persoane, fiind o sală compusă din trei partiţii mai mici ce pot fi combinate pentru a crea un cadru flexibil în funcţie de mărimea botezului. Un alt avantaj al acestei săli este dat de fascinanta terasă şi de grădinile verzi din proximitatea sa, care dau o notă de relaxare evenimentului şi permit prelungirea acţiunii în exteriorul sălii.

La o petrecere de botez, însă, unde numărul invitaţilor este unul mai mic, sala Primavera, cu o suprafaţă de 160 mp şi o capacitate de 120 de persoane, este sala ideală. Primavera Bar este separată de sala Primavera şi are suprafaţă de 93 mp, fiind spaţiul ideal ca zonă de recepţie sau ca ring de dans.

Pentru un botez restrâns există două săli intime, dar la fel de primitoare ca surorile lor mai mari de mai sus şi care beneficiază de o flexibilitate a spaţiului, ceea ce le face adecvate mai multor configuraţii. Astfel, sala Orhideea, cu suprafaţă de 159 mp, acces direct la terasă şi capacitatea maximă de 80 de persoane, se poate împărţi în două săli mai mici cu ajutorul unor pereţi despărţitori mobili pentru a fi utilizată în funcţie de mărimea evenimentului. Pe de cealaltă parte, sala Magnolia are 160 mp, o capacitate maximă de 80 de persoane aşezate la mese rotunde şi dispune de posibilitatea împărţirii în două săli cu ajutorul unor pereţi mobili: Magnolia 1 şi Magnolia 2. Avantajul sălii este atât foaierul său, cât şi terasa generoasă, înconjurată de grădini verzi, unde se pot amenaja mese de cocktail, baruri sau canapele.

Profesioniştii de la Crowne Plaza Bucureşti transformă botezul într-o petrecere de vis

Cu un meniu românesc şi internaţional, atent pregătit de echipa de experţi culinari ai hotelului, şi cu cea mai frumoasă şi primitoare grădină din oraş, Crowne Plaza Bucureşti este locul perfect pentru organizarea unui botez. Restul detaliilor organizatorice vor fi lăsate în seama echipei de profesionişti de la Crowne Plaza Bucureşti, coordonatorul evenimentului deţinând cele mai noi informaţii din domeniu şi ajutându-i pe părinţi să planifice fiecare detaliu, luând în calcul gusturile lor. Nu va fi uitat niciun amănunt: tematica, paleta de culori, decorul meselor şi al scaunelor, aranjamentele florale, programul de divertisment, meniurile, invitaţiile, rezervarea camerelor pentru oaspeţi, totul încadrându-se în bugetul stabilit de fericiţii părinţi. Tot ce trebuie să facă aceştia este să traseze liniile generale ale evenimentului, iar echipa Crowne Plaza Bucureşti se va asigura de succesul petrecerii până în cel mai mic detaliu!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa