Mărțișoare florale pentru femeile din viața noastră

Magda Popescu

Se spune că atunci când oferi flori, transmiți gândurile și sentimentele tale odată cu buchetul înmiresmat. Și când este un moment mai potrivit să-ți exprimi sentimentele față de femeile din viața ta dacă nu la început de primăvară? În luna Martie sărbătorim femeia, iar florile sunt un simbol pur de iubire. Te ajutăm să spui ”te iubesc, femeie” prin intermediul celor mai frumoase buchete, adevărate mărțișoare florale de la Fabulous Baskets

Fabulous Baskets te ajută să alegi cele mai frumoase mărțișoare florale pentru femeile dragi din viața ta

Zambile, pentru recunoștință
O zambilă parfumată te face să te gândești cu drag la persoana de la care ai primit-o. De aceea, dacă vrei să trimiți recunoștință, dăruiește o zambilă de mărțișor! Intens parfumate și frumos colorate în nuanțe de roz, albastru, mov, lila, portocaliu și alb, zambilele în ghiveci sunt un cadou minunat în prag de primăvară.

Narcise în ghiveci, pentru prietene dragi

Florile în ghiveci rezistă mult timp, sunt un simbol al vieții și al renașterii naturii, și al unei prietenii de durată. Bulbii narciselor se pot planta în gradină pentru a înflori din nou
primăvara următoare. Ghivecele cu narcise de la Fabulous Basckets sunt ambalate în săculeți din pânză de iută și așezate într-o cutie special realizată, fiecare floare fiind însoțită de un mărțișor realizat manual de tinerii de la fundația ‘Chance for Life’.

Flori de primăvară în cutie de lemn, pentru iubite
Cele mai iubite și parfumate flori de primvară, așezate cu măiestrie într-o cutie de lemn lucrată manual nu poate să exprime decât iubire pură. Pentru a se bucura de flori ani la rând, bulbii se pot planta în grădină și vor înflori negreșit și primăvara următoare.

Kit de plantat semințe de flori, pentru mame
Mamele iubesc florile! Și cadou mai frumos le puteți oferi în luna florilor decât un kit de plantat flori. Kitul de la Fabulous Baskets dcuprinde plic cu semințe de flori, pungă cu pământ și ghiveci decorativ. Semințele și pământul sunt ambalate manual cu toată atenția la detaliile mici, dar care fac lucrurile frumoase. Plicul cu semințe are forma și rolul unei felicitări, se personalizează cu mesajul dorit.

Hai să îi facem pe cei din jurul nostru să zâmbească mai des! Să le facem cadou în luna martie produse Fabulous Baskets pline cu flori. În oferta lor mai găsiți coșuri de biciclete pline cu flori, coșuri cadou cu flori, dulciuri și băuturi fine.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa