articol sustinut de

Cum am regăsit plăcerea de a face curățenie cu Jimmy

Cristina Călin, redactor
jimmy h9 pro
Jimmy H9 Pro se strecoară prin toate colțurile casei pentru a curăța.

Tu de câte ori dai cu aspiratorul pe săptămână? Nu știu cum se face că la noi în casă am ajuns la performanța de a-l folosi în fiecare zi, uneori chiar și de mai multe ori. Ori că avem noi o problemă, ori că e faptul că locuim sub același acoperiș doi adulți, doi copii și două pisici, cert e simțim nevoia să aspirăm des și asta ne ocupă mult timp.

Scoate aspiratorul din debara, du-l după tine prin toate camerele, bagă-l în priză, scote-l din priză și mută-l în alta că nu ajunge cablul de alimentare, stai aplecată că nu e prea ergonomică tija de prelungire a furtunului. Deja simțeam că sunt pedepsită și-mi venea să găsesc mai degrabă o soluție să nu mai văd firimiturile și părul de pisică, decât să încerc să le adun zilnic.

Acest articol conține recomandare de produs.

Până într-o zi când se pare că toate gândurile mele au ajuns unde trebuie și am primit o mână salvatoare. Nu, nu ne-am luat menajeră, că v-am zis că suntem mulți și bugetul nu permite un astfel de răsfăț. Ieșirea din cercul nostru de hamsteri a venit de la Jimmy. De când a venit el în casa noastră nu doar că toată lumea vrea să îl folosească, dar nici mie nu mi se mai pare aspiratul o corvoadă.

Un aspirator care combină designul cu funcțiile ultra-moderne

Jimmy e subțirel, înalt, frumos și, mai ales, util. Pe numele lui complet, JIMMY H9 Pro, este un aspirator vertical, care ne-a salvat viața. Nu exagerez. Ne-am câștigat timpul pe care îl pierdeam târând după noi prin casă vechiul aspirator.

Jimmy H9 Pro își adaptează puterea la tipul de suprafață curățată

De ce este atât de special Jimmy? Mi-a plăcut de prima oară cât l-am văzut pentru că are un design modern și o culoare frumoasă. Practic, poți să faci poze cu el și să le pui chiar și pe Instagram și o să pari cel mai tare influencer. Evident, nu acesta este criteriul de bază în alegerea unui aspirator, dar până la urmă prima impresie contează chiar și în acest caz.

Accesoriile lui Jimmy H9 Pro

Când l-am scos din cutie, copiii erau adunați în jurul meu și fiecare mă ”amenința” că o să îl folosească atât de des că o să ia culoarea parchetului și covoarelor. Are atât de multe accesorii încât a trebuit să urmărim un film pe YouTube ca să vedem ce face fiecare. La cele mai multe intuiam la ce folosesc, dar am vrut să ne asigurăm că le utilizăm la capacitate maximă.

 • Tub metalic flexibil
 • Aspirator de mana
 • Perie aspirare covoare
 • Perie electrica de aspirare a saltelelor
 • Perie electrica speciala pentru podea
 • Perie 2 in 1 pentru tapiterie
 • Perie 2 in 1 pentru spatii inguste
 • Perie moale
 • Conector
 • Incarcator
 • Set acumulatori
 • Suport incarcator 
 • Tub flexibil
 • Statie Incarcare

Ce poți curăța cu Jimmy H9 Pro?

Prima dată am vrut să încercăm accesoriul pentru parchet pentru că ne-a și plăcut că are o perie foarte moale, dar am vrut să vedem ce se întâmplă în urma lui. Nu doar că a strâns praful, firimiturile și părul de pisici, dar am putut să ajung și pe sub obiectele de mobilier fără niciun efort datorită mobilității acestui cap. Am aspirat apoi covoarele, canapeaua, draperiile la fel de ușor și de simplu. Ba chiar are și un mod în care se face mic-mic și pot să aspir cu el repede-repede atunci când s-au întâmplat diverse accidente. Într-o casă cu copii acestea sunt dese, multe prea dese.

Jimmy H9 Pro merge pe aproape orice suprafață din casă

Dintre toate avantajele lui Jimmy unul nu are grad de comparație. Pentru că este atât de modern și de ușor de utilizat ne certăm care să îl folosească. Copiii care până acum nu voiau să audă de curățenie acum își fac program ca să apuce amândoi să aspire. Nu știu cât i-o ține avântul, dar deja de vreo lună treaba merge strună. În sfârșit am reușit să beau în liniște și eu latte-ul ăla la care visez de vreo 13 ani!

Cum se întreține aspiratorul?

Jimmy vine și cu responsabilități. Trebuie pus la încărcat imediat ce se descarcă, iar accesoriile trebuie spălate la un anumit interval de timp. De cele mai multe ori îmi revine mie această sarcină, dar nu este nimic complicat. Pentru încărcare doar apăs pe un buton să scot bateria și apoi o pun în stația ei. Când ledul este verde, aspiratorul poate fi folosit. Pentru curățare e suficient un jet puternic de apă.

Cât ține bateria unui aspirator vertical?

Bateria ne anunță când se încarcă și ne avertizează și când se descarcă. Are 4 moduri de funcționare:

 • Mod Eco: curățenie podele tari
 • Mod Turbo: curățare covoare
 • Mod Max: zone greu de curățat
 • Mod Auto: ajustare automată a puterii de curățenie

La primele utilizări am folosit doar modul max pentru că ni se părea nouă că merge treaba mai repede, însă curând ne-am dat seama că pe auto este mult mai bine. Jimmy știe cum să își adapteze puterea astfel încât să aspire tot. Bateria ține mai mult atunci când e folosit modul auto, suficient cât să curățăm toată casa noastră, un apartament de 3 camere, cu gresie, parchet și câteva covoare de dimensiuni medii. Oricum, are un display led care anunță câtă baterie mai are, așa că știi cum să îți dozezi efortul.

De când e Jimmy în casa noastră viața noastră e mult mai simplă! Chiar și pisicile stau pe lângă el pentru că este silențios. Nu mai stau ascunse când ne apucăm de curățenie!

Pe Jimmy l-am luat de la GeekMall.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa