Cele mai frumoase amintiri de vacanţă chiar pot să nu se şteargă niciodată!

Raluca Dumitrică
amintiri de vacanţă

La finalul anului şcolar, una dintre fetele mele a primit misiunea ca la întoarcerea din vacanţă să vină la şcoală cu o compunere despre cum i-a fost vara cea lungă şi călduroasă. Din fericire pentru ea, vara chiar a fost lungă, călduroasă şi plină de activităţi variate, care nu au lăsat-o prea mult să se plictisească.

A bifat împreună cu surorile ei puţină plajă şi bălăceală în mare, a ajuns prin parcuri de distracţii acvatice şi forestiere, a mai făcut mici popasuri pe la bunici, ba chiar a fost pe la câteva evenimente frumoase şi importante de familie la care protagoniştii erau adulţi sau copii. Cum toate acestea i-au plăcut în egală măsură, a preferat să le menţioneze pe toate în compunerea sa, fiind atentă să nu piardă din vedere niciun detaliu care merită povestit.

O idee straşnică

După terminarea compunerii (care n-a fost deloc scurtă, vă imaginaţi), puştoaica mea a mai venit cu o idee. Să facă un fel de mood board în care să se regăsească elemente din toată vara ei cea minunată, dar care să fie cât se poate de reale. Bine, nu ar fi avut cum să pună puţină apă din Marea Neagră pe această planşă sau buchetul de domnişoară de onoare de la nunta la care a participat (mă rog, asta s-ar mai fi putut, dacă nu am fi aruncat bucheţelul din pricină că florile putreziseră, hmmm). Dar putea să agaţe pe panoul cu pricina imagini. Mai precis, chiar fotografii din fiecare activitate emoţionanţă si amuzantă pe care a făcut-o singură sau împreună cu cei dragi.

Cu acest plan grozav în minte, am stat amândouă într-o zi în faţa calculatorului, am făcut un folder în laptop cu cele mai frumoase instantanee estivale şi am decis să punem aproximativ 8 imagini pe planşă. Ca să câştigăm timp, mai ales că până la începerea şcolii nu mai era mult, am mai avut o idee excelentă pentru a finaliza mood board-ul de suport al compunerii: să scoatem la propria imprimantă fotografiile alese, ca tema de vacanţă sa fie gata cât ai zice peşte.

Sharing is caring

Știm sigur că ideea a fost bună, iar fiica mea de-abia aşteaptă începerea şcolii, ca să poată să le arate tuturor colegilor planşa cea colorată şi veselă, care a surprins cât se poate de exact detaliile unei veri de milioane. Iar, dacă vrei şi tu să fii mereu cel care decide când şi cum să îşi imprime fotografiile sau alte documente importante pe hârtie, îţi recomandăm să îţi achiziţionezi şi tu o imprimantă performantă cu care să îţi duci la bun sfârşit proiectele. Mai mult, insistăm să-ţi dăm un pont: o alegere foarte bună în acest sens este gama de imprimante Canon. Acestea sunt uşor de folosit, uşor de conectat la alte device-uri şi au o bună calitate a imprimării color şi B & W (Black and White). Veştile bune nu se opresc aici, însă! Atunci când vrei să îţi aranjezi documentele şi fotografiile care să fie imprimate poţi să faci acest lucru cu şi mai multă relaxare, în timp ce asculţi muzica preferată!

Canon, un prieten care se gândeşte la toate aspectele

Astfel, toţi cei care vor achiziţiona o imprimantă Canon aflată în promoţie (Modelele PIXMA G1400, PIXMA G2400, PIXMA G3400, PIXMA MG5750 Black, PIXMA MG5751 White, PIXMA MG6850 Black, PIXMA MG6851 White, PIXMA MG7750 Black, PIXMA MG7751 White, PIXMA MG7752 Red, PIXMA MX535, PIXMA MX925, i-SENSYS LBP6030, i-SENSYS LBP6030B, i-SENSYS LBP6030W, i-SENSYS MF3010, i-SENSYS MF211) vor primi cadou, direct la ei acasă, o boxă Bluetooth Logitech x50. Tot ce trebuie să facă este să înregistreze dovada achiziţiei şi să completeze datele de livrare pe site-ul campaniei canon.ro/backtoschool.

Canon nu încheie lista de surprize aici. Mai poţi să intri în posesia unei astfel de boxe prin tragere la sorţi, în concursul organizat pe Facebook. Participă şi tu acum!

Acest articol conține plasare de produse!

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa