9 ani de bucurie în familie cu Itsy Bitsy FM

Raluca Dumitrică
Aniversare Itsy Bitsy | Totul despre mame
Postul de radio Itsy Bitsy, la moment aniversar
Aniversare Itsy Bitsy | Totul despre mame
Postul de radio Itsy Bitsy, la moment aniversar

Postul de radio îndrăgit de copii şi adulţi, la moment aniversar

Postul de radio Itsy Bitsy a împlinit recent 9 ani de activitate, perioadă în care a reuşit să ţină familia unită aducând mereu noi motive de bucurie pentru părinţi şi copii. Fiecare an care a trecut pentru familia Itsy Bitsy a fost motivat de dorinţa de a crea bucurie în familiile ascultătorilor, chiar dacă publicul de astăzi nu mai este la fel ca cel din 2005. Cu toatea astea, deşi timpul a trecut peste ascultători, motivele de bucurie în familie sunt la fel de simple pentru toată lumea şi au legătură cu o viaţă trăită frumos alături de cei dragi.

Sărbătoarea Itsy Bitsy, marcată de prieteni dragi

Pentru a inspira părinţii din toată ţara, sărbătoarea Itsy Bitsy din aceste zile adună motive de bucurie de la ascultători. Rolurile se schimbă acum şi ascultătorii construiesc o listă lungă de idei cu care pot ajunge să scrie o carte despre cum poţi avea bucurie în familie, zi de zi. Prietenii dragi ai Itsy Bitsy le împărtăşesc şi ei ascultătorilor din secretele lor de bucurie în familie, la zi de sărbătoare.
“Am învăţat de la oameni trecuţi prin încercările vieţii să mă bucur de fiecare secundă de pace în care am norocul să îmi văd copilul crescând frumos. Cred că bucuria o simţi când ştii să îi priveşti pe cei dragi cu recunoştinţă, nu ca pe nişte oameni de la care vrei mereu ceva. Mi-aş dori să fim o mare familie pe Pământ, care se bucură de darurile vieţii, în fiecare zi”, spune Andreea Marin la ceas de sărbătoare Itsy Bitsy.
“În familia noastră, cel mai mare motiv de bucurie e zâmbetul lui Vlad, băieţelul nostru de 9 luni. Ca să îl obţinem, eu şi soţul meu dăm de multe ori în mintea copiilor şi dansăm ca nebunii, ne maimuţărim în fel şi chip arătându-i într-o mie de feluri cât îl iubim. Astfel de “secvenţe” în 3 personaje sunt motivele mele de bucurie, căci simt că suntem uniţi cu adevărat”, povesteşte tânăra actriţa Dana Rogoz.

Momentele simple de viaţă sunt secretul bucuriei în familie

Bucurie in familie Itsy Bitsy | Totul despre mame
Itsy Bitsy, bucurie în familie!

Greu de crezut, dar momentele simple de viaţă sunt secretul bucuriei în familie şi ascultătorii Itsy Bitsy FM vorbesc deja cu plăcere la radio despre primii paşi ai copilului, despre joaca în familie şi despre mersul pe jos împreună prin zăpadă. La 9 ani de radio Itsy Bitsy, realizatorii emisiunilor “Dimineaţă în familie”, “Mamma mia”, “Joc în familie” şi “Salveaz-o pe Albă că Zăpadă” adună motive de bucurie, aşa cum o trăiesc oamenii frumoşi din familiile româneşti. De asemenea, ascultătorii Itsy Bitsy, singurul post de radio pentru părinţi şi copii din România care organizează, totodată, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente de timp liber pentru familie, pot suna la 0725 300 700 şi se pot înscrie la concurs pe site-ul www.itsybitsy.ro, concursuri care le dau copiilor noi prilejuri de distracţie.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa