(P) Cum să faci față cheltuielilor când aștepți un bebe

TOTUL DESPRE MAME

Vestea sosirii pe lume a unui nou membru al familiei este prilej de mare bucurie, însă aduce cu sine și o reconfigurare a bugetului.

Grija pentru sănătatea copilului începe practic odată cu sarcina când, atât mama, cât și bebelușul trebuie supravegheați medical cu regularitate, ceea ce poate implica anumite cheltuieli.

Apoi, viitoarea mama are nevoie de o alimentație sănătoasa, echilibrată, de calitate, haine potrivite unei gravide. Și, în functie de stilul de viata și dorințe, poti apela la masaj, gimnastică specifica, creme, înot etc.

Cum să faci față cheltuielilor când aștepți un bebe

Cel mic va avea nevoie de propriul spațiu. Pătuțul și o saltea adecvată sunt primele piese pe care trebuie să le asiguri. În rest, creativitatea nu are limite, atat timp cat camera este veselă și funcțională.

Un ajutor în această perioada, în care trebuie să faci multe calcule, este un card de credit, cum este cel de la CEC Bank, despre care ne povestește noul spot TV în care Smiley asigură coloana sonoră:

Odata cu apariția bebelușului mult așteptat, cheltuielile se diversifică și mai mult: hăinuțe, biberoane, sterilizator, scutece, cărucior, scoică auto, cadă și termometru de baie, cântar, interfon, preparate anticolici și lista poate continua.

Ca să îți faci o idee despre buget, pentru un pătuț cu prețul de 600 de lei, plătind cu cardul de credit Mastercard de la CEC Bank în 6 rate, valoarea ratei tale lunare va fi de 100 lei.
Iar pentru un cărucior de 2.300 de lei, la 18 rate prin cardul de credit Mastercard de la CEC Bank, vei achita o rată lunară de 127.78 lei.

Poți să faci diverse simulari de calcul și să aplici pentru card aici: https://www.cardinrate.ro/

Nu vei plăti nicio dobandă suplimentară cât timp vei achita ratele lunare.

Iar pentru liniștea tuturor, mamei îi este recomandat să nu se neglijeze pe sine și să aloce zilnic o ora-două propriei persoane. Este foarte important acest ritual, fie că îl folosește pentru mers la sala sau la teatru, fie că citește sau iese la cumpărături sau la coafor.

Dacă nu îți poti imagina cum să faci față tuturor cheltuielilor din aceasta perioadă, nu uita de cardul de credit cu zero dobanda la orice comerciant din lume: Mastercard de la CEC Bank.

Lasă grijile financiare deoparte și bucură-te de fiecare moment din noua ta viață de mamă!

Te-ar mai putea interesa