Top cele mai importante lucruri pentru bebeluș. Plus o soluție să cumperi ieftin și de calitate

Cristina Călin, redactor-șef

  A trecut ceva vreme de când am făcut ultimele cumpărături pentru bebeluș. Îmi amintesc cu cât drag alegeam fiecare obiect, fiecare hăinuță. Eram atentă la toate detaliile, la toare materialele, la toate cusăturile. Mirosind dorul meu pentru acea perioadă a vieții mele, dar bazându-se și pe experiența mea de mamă de doi copii deja mari, prietena mea Mirela m-a invitat să merg cu ea în weekend la cumpărăturile pentru bebeluș. Urmează să nască peste 3 luni și vrea să fie pregătită, mai ales că nu mai este mult până când nu se va mai putea deplasa cu aceeași agilitate.

  Nici acum nu are prea mare tragere de inimă să stea foarte mult în picioare și să umble prin zeci de magazine, așa că voia să găsească tot ce are nevoie într-un singur loc. Atunci, hai la un supermarket! Dar la care? Am întrebat în dreapta și-n stânga și aproape toată lumea ne-a spus că raionul de puericultură de la Carrefour este cel mai bine aprovizionat.

  Când am ajuns acolo, Mirela parcă intrase în fibrilații. Ar fi umblut zece coșuri cu haine, tetine, scutece, șervețele, lenjerii și alte chestii. Cred că m-a luat mai degrabă pentru pragmatism, pentru că i-am tăiat elanul când i-am spus că tr ebuie să se gândească puțin și să ia la început ce îi trebuie în primele săptămâni de viață ale copilului. Nu mută nimeni magazinul din loc și la un moment dat va dori să mai iasă din casă, iar cumpărăturile pentru bebeluș sunt întotdeauna o plăcere pentru proaspăta mămică. Chiar dacă merge să-și cumpere o bluză pentru ea, pleacă acasă cu 3 body-uri, botoșei, căciulițe…

  Am zis să o luăm metodic. Mai întâi ne uităm ce este la ofertă. Erau două termometre: unul digital și unul cu infraroșu. L-a ales pe cel din urmă și iată că deja aveam ceva în coș. Apoi ne-a atras atenția o pernă anticolici. Cum colicii sunt niște sperietori pentru mame încă de dinainte de a se naște bebelușul, am luat una. Un pat de copil fără o lenjerie frumos colorată este destul de trist, așa că am pus în căruțul de cumpărături pentru bebeluș una. Nu vă spun cât am stat să o aleagă, pentru că oferta era chiar bogată, că o să vă grăbiți să-mi ridicați statuie pentru răbdare. Evident, că am mai luat și ceva hăinuțe, scutece, șervețele umede, o tetină, niște aleze, o păturică, cosmetice pentru bebeluș.
  Proba cea mare de pragmatism a trebuit să o dau când a ajuns în fața unor lucruri care sigur nu i-ar fi fost utile imediat ce se naște bebe. S-a învârtit în fața a două premergătoare, s-a jucat cu zdrăngănelele lor, mai că nu s-a urcat în ele. Până la urmă am convins-o să mai aștepte puțin. În schimb o păturică de activități foarte amuzantă a plecat cu noi acasă, la fel ca și un țarc și niște protecții pentru colțuri și dulapuri.


  Pentru că este prietena mea cea bună, eu i-am făcut cadou un nebuzilator. Din experiența mea știu că este de neprețuit când copilul răcește, ba chiar și pentru noi adulții.
  Radia toată de fericire! Dacă până acum părea că mai are un dram de răbdare până la marea întâlnire acum e clar că va număra și secundele.

  La Carrefour găsești toate articolele de care un bebeluș sau mama sa au nevoie. Pentru cei mici sunt disponibile inclusiv hainute TEX certificate Best Buy de catre consumatori.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa