Un ajutor mic pentru copii fericiţi şi sănătoşi, un pas mare pentru întreaga familie! (P)

Raluca Dumitrică
copii-fericiti-si-sanatosi-totul-despre-mame

Ca să avem copii fericiţi şi sănătoşi, ne putem folosi de acest ajutor!

Cred că nu există părinte care să nu fie preocupat de evoluţia copilului său şi care să nu-şi dorească pentru acesta să crească bine şi sănătos. Şi, pentru că nu numai evoluţia bună a corpului celui mic este importantă, ci şi cea psihică, niciun părinte nu ar trebui să uite şi de această latura a dezvoltării celui mic şi să fie conştient de rolul său în această direcţie. Haideţi să vedem cum se poate face acest lucru, ca să avem copii fericiţi şi sănătoşi!

Alimentaţia sănătoasă şi mediul familial, de o importanţă majoră

Încă de la naştere, iubirea părinţilor se îndreaptă în cantităţi uriaşe către bebeluş. Alăptarea, îmbrăţişările permanente şi pupicii răspândiţi pe fiecare parte a corpului copilaşului, toate sunt extraordinar de importante pentru el. Mai târziu, după începerea diversificării, acestea sunt completate de o alimentaţie sănătoasă, dublate în continuare de o atmosfera caldă şi armonioasă în familie, vitale pentru dezvoltarea fizică şi psihică bună a copilului. Procedând în acest fel, părinţii vor avea copii fericiţi şi sănătoşi!

Şi suplimentele nutritive sunt aliatul părinţilor!

Dar, pe lângă aceste două laturi de care părinţii nu trebuie să uite niciodată, mai există un ajutor de care se pot folosi şi care este foarte la îndemână: suplimentele nutritive. Un astfel de ajutor captat de suplimentele nutritive este acidul docohexaenoic (DHA), un acid gras important pentru dezvoltarea şi funcţionarea normală a creierului fătului şi a copilului mic, dar şi a adultului, pe durata întregii vieţi. DHA este o componentă esenţială a fosfolipidelor membranei celulare umane şi este unul dintre cei doi principali acizi graşi esenţiali cunoscuţi ca acizi graşi polisaturaţi Omega 3. Concentraţia cea mai mare de acizi graşi se găseşte în fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%) nervoase şi a mielinei (învelişul fibrelor nervoase).

Baby Guard DHA de la EVITAL®, un ajutor important pentru copii

Unul dintre produsele existente în farmacii şi care conţin acest acid extraordinar de bun pentru copiii de toate vârstele este BABY GUARD DHA de la EVITAL®, excelent pentru dezvoltarea normală a văzului, creierului şi sistemului osos al copiilor. Studiile arată că o dietă îmbogăţită cu DHA, la copii cu vârste cuprinse între 18 şi 36 de luni, are efecte benefice asupra imunităţii şi sănătăţii respiratorii.

Baby Guard DHA

DHA poate fi administrat din prima zi de viaţă, pentru dezvoltarea normală a văzului, creierului şi sistemului osos al copiilor. Disponibile sub formă de capsule „twist-off” de mărime optimă, uşor de deschis, ceea ce oferă siguranţă şi precizie în administrarea dozei, aceste capsule beneficiază şi de o compoziţie îmbogăţită cu ulei de măsline, ceea ce înseamnă risc redus de alergii pentru copil. Ca să vă asiguraţi că cel mic beneficiază de DHA, e suficient să îi oferiţi 1 capsulă twist-off/zi, dacă micuţul are până într-un an, şi 2 capsule twist-off/zi, dacă cel mic are peste 1 an. Produsul se administrează în timpul mesei, prin răsucire şi ruperea capătului capsulei, apoi turnând conţinutul.

Baby Guard® DHA conţine DHA- 150 mg şi vitamina D3 10 μg (400 u.i.)/1 capsulă twist-off,  DHA fiind de origine vegetală din algele Schizochytrium – considerată cea mai pură sursă de DHA. Bebeluşii şi copiii cu vârstă de până la 3 ani trebuie să aibă un aport suplimentar de DHA într-o doză de 150-200 mg pe zi. Bebeluşii şi copiii cu vârsta de până la 2 ani trebuie să primească exclusiv DHA pură, fără adaos de EPA.

EVITAL® – soluții profesioniste, create de profesioniști, este o gama de suplimente nutritive PREMIUM, de ultima generaţie, special formulate pentru a răspunde nevoilor nutriţionale specifice pentru toţi membrii familiei. Gama oferită de EVITAL® este o gama completă de suport nutrițional pentru un corp sănătos la orice vârstă, iar din această gama face parte Baby Guard® DHA.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa