Pentru părinții din România: InScientiaFides, o nouă biobancă pentru conservarea celulelor stem

TOTUL DESPRE MAME
InScientiaFides banca de celule stem / Totul despre mame

InScientiaFides banca de celule stem / Totul despre mameInScientiaFides este operativă de şapte ani în peninsula italiană, unde este biobanca cea mai apreciată de familiile de români pentru siguranţa sa: o structură sanitară de încredere!

Din ianuarie 2014, familiile din România au la dispoziţie o nouă oportunitate pentru a stoca celulele stem din sângele din cordonul ombilical: biobanca InScientiaFides. Află detalii despre InScientiaFides în articolul de mai jos:

De ce să alegem biobanca InScientiaFides?

Biobanca InScientiaFides este o structură sanitară cu experienţă, care a ajuns anul acesta în București, funcționând din 2007 în peninsula italiană. Are sediul în Republica San Marino și a câștigat deja încrederea familiilor de români care locuiesc în Italia, deosebit de sensibili la posibilitatea de a păstra în siguranţă un patrimoniu necesar pentru sănătatea copiilor și a familiei, pe deplin conștienți de care sunt factorii și valorile de calitate necesari pentru o conservare în condiții de securitate.

InScientiaFides este o biobancă privată, certificată şi acreditată de către Autoritatea sanitară din Republica San Marino şi autorizată să funcționeze în România de către  Autoritatea Natională de Transplant (certificat ANT nr. 1625).

InScientiaFides, mai mult decât atât, are ca avantaj acreditarea FACT –Netcord (Fundatia pentru Acreditare în Terapie Celulară) și este structurată în conformitate cu GMP (bune practici de fabricație).

Certificarea FACT – Netcord este recunoscută internațional pentru faptul că stabilește în mod clar care sunt structurile din lume care pot garanta securitate totală și garantează că celulele stem sunt acceptate de oricare centru de transplant din lume. Restituirea mostrei de celule stem este garantată şi se efectuează în condiții de siguranță, în caz de necesitate.

În lume sunt patruzeci de biobănci care au fost certificate, iar InScientiaFides este prima biobancă prezentă  în România cu această condiție necesară.

FACT – Netcord definește regulile (puse în aplicare de sistemele de reglementare internaționale și europene) privind procedurile desfășurate în condiții de siguranță pentru recoltarea, transportul, conservarea și restituirea mostrei de celule stem din sângele cordonului ombilical.

Alegerea biobăncii InScientiaFides nu se bazează pe o speranță, ci pe siguranță

În cadrul InScientiaFides există un Comitet științific format din medici si biologi de la cele mai bune Universități și Institute de sănătate italiene, iar echipa științifică se ocupă personal de prelucrarea, conservarea și restituirea mostrei de celule stem din sângele cordonului ombilical, datorită unui proces de operare unic și garantat.

O organizație structurată astfel este esențială atunci când este vorba de gestionarea conservării pe termen lung și de restituirea de celule stem din sângele cordonului ombilical. Crioconservarea, pe orice perioadă, necesită procese și expertiză științifică de cel mai înalt nivel, o excelență pe care InScientiaFides o dobândit-o și o menține în mod constant prin investiții continue în tehnologie, cercetare științifică, aparatură și personal instruit.

Preluarea probei de sânge, care conține celule stem din sângele cordonului ombilical prelevat de către medicii care asistă la naștere, are loc în spital, în termen de 24 de ore de la nașterea copilului. Odată transferată la laboratorul biobăncii, este prelucrată în termen de 48 de ore de la nașterea copilului, astfel încât să se procedeze la cricoconservarea celulelor stem, după verificarea idoneității.

În caz de necesitate, restituirea mostrei de celule stem se face  în oricare parte a lumii, fără costuri suplimentare, și se va efectua personal de către Directorul de Laborator.

InScientiaFides banca de celule stem / Totul despre mame

Alegerea biobăncii InScientiaFides nu se bazează pe o speranță, ci înseamnă să ai certitudinea că vei putea folosi propriile celule stem în cazul unei boli care trebuie tratată.

InScientiaFides

Tel: 0314052402 – 0800410063 (apel gratuit)

Email: [email protected]

Pentru mai multe informații: 

Vizitați pagina noastră de Facebook sau intrați pe www.inscientiafides.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa