(P) Bebelușul tău plânge încontinuu și nu știi ce să îi mai faci?

TOTUL DESPRE MAME

Dacă bebe este sănătos, hrănit, schimbat și totuși nu se oprește din plâns, mai mult ca sigur are colici.

Colicile sunt definite de mulți printr-o serie de 3 caracteristici: bebe mai mic de 5 luni plânge după ce este hrănit, cel puțin 3 ore pe zi, mai mult de 3 zile pe săptămână, și plânsul se manifestă timp de cel puțin 3 săptămâni.

Sigur că nu vrei să ajungi în cea de-a treia săptămână pentru a putea confirma faptul că “da, bebe are colici”.

Există mai multe cauze ale apariției colicilor și, în consecință, sunt și mai multe remedii. Cel mai des, în cazul în care este alăptat, colicile apar datorită alimentației mamei (îi transmiți prin intermediul laptelui matern alimente care nu îi priesc) sau datorită funcțiilor lui biologice încă în dezvoltare la bebeluș.

Alimentația ta o poți controla ușor, poți cere sfatul medicului pediatru sau chiar unui consultant în alăptare. Ei te pot ajuta să determini ce anume din ce ai mâncat tu, nu îi face bine lui bebe.

Cea de-a doua variantă este puțin mai complicată. Pornește de la realitatea că în primele 4-6 luni de viață bebe mănâncă exclusiv lapte. Laptele conține foarte multă lactoză, un carbohidrat de altfel foarte bun pentru că el este cel care îi oferă energia bebelușului.

În intestinul subțire al sugarului se produce enzima lactază, care are unicul rol de a scinda lactoza în glucoză și galactoză pentru ca aceasta să poată fi asimilată. Adulților cu intoleranță la lactoză le lipsește această enzimă.

Sugarii au o insuficiență temporară de enzimă lactază. Organismul lor produce însă cantități din ce în ce mai mari până la vârstă de 3-4 luni când ar trebui să aibă suficientă enzimă pentru a face față singuri cantității mari de lactoză ingerată.

Pentru a-l ajuta pe bebeluș și a preveni apariția colicilor, folosește Colief Infant Drops.

Colief conține numai ingrediente naturale, nemodificate genetic: enzima lactază, glicerină și apă. Colief Infant Drops este realizat dintr-un ferment de ciuperci, nu conține produse de origine animală, nici conservanți și coloranți și poate fi folosit încă de la naștere.

colief

Ce face Colief?

1)         Adăugarea de picături de Colief în laptele sugarilor de până la 3-4 luni, ușurează considerabil starea lor, îmbunătățește asimilarea carbohidraților, nu permite formarea de gaze și REDUCE considerabil orele de plâns ale sugarului

2)         Picăturile de lactază sunt potrivite și pentru ameliorarea stării copilașului cu o deficiență secundară de lactază, cu o diaree persistentă post-enterită sau cu o deficiență de lactază manifestată târziu (ca vârstă).

Când se folosește Colief?

Colief Infant Drops se folosește la fiecare masă a sugarului până la vârstă de 3-4 luni, moment în care simptomele asociate colicilor ar trebui să dispară. Atunci ar trebui să puteți scoate treptat picăturile de Colief.

Poți administra Colief adăugând doza necesară peste laptele proaspăt muls într-o linguriță sterilă, pe care să îl administrezi imediat.  Avantajul major al Colief este că previne apariția colicilor (datorate intoleranței temporare la lactoză) și reduce orele de plâns.

Îți dorim să ai parte de nopți și zile liniștite alături de bebelușul tău!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa