Toate mamele pot porni cu dreptul în alăptare!

Raluca Dumitrică
Alaptare reusita cu capsulele More Milk de la Mother Love / Totul despre mame

Alaptare reusita cu capsulele More Milk de la Mother Love / Totul despre mameCapsulele MORE MILK PLUS de la Motherlove contribuie la stimularea lactaţiei la mămici

La câteva ore bune de la prima naştere, mi-am luat cu mâini tremurânde fetiţa în braţe, bucuroasă de marea întâlnire, dar şi puţin speriată de omuleţul care se întindea şi căsca spre mine, aşteptând, parcă, să mă cunoască îndeaproape. Am sărutat-o încet pe frunte, am mângâiat-o pe mâinile mici şi moi şi am pus-o la sân, aşteptând să văd dacă totul va merge ca pe roate. Începutul a fost dificil şi descurajant. Ştiam destul de puţine lucruri despre alăptat, dar în acel moment parcă şi bruma de informaţii citită se evaporase şi rămăsese în mintea mea un vid imens care aştepta să fie umplut. Nu eram sigură dacă am suficient lapte pentru bebeluş, în pofida faptului că ştiam că la început sânii secretă doar colostru, perfect suficient pentru nevoile celui mic, nu înţelegeam de ce fetiţa plânge mereu, eram obosită şi tristă că răspunsurile la întrebările mele sunt atât de greu de obţinut.

Lucrurile au continuat la fel în următoarele săptămâni, iar marea mea temere era că, din pricină că nu-mi simţeam deloc sânii plini, nu am lapte. Am făcut ragade, n-am reuşit să folosesc pompa de muls deloc şi m-am blocat, cumva, într-un loc ce părea fără ieşire. M-ar fi ajutat mult nu numai nişte sfaturi competente sau exemplul clar al altor mame, ci şi o recomandare făcută din toată inima din partea unui om drag. Un astfel de sfat mi-ar fi permis să înlătur dilemele, să-mi micşorez stresul şi să încep cu dreptul un drum sănătos şi de durată.

Astăzi, recomandarea pentru mamele ce se află în situaţii asemănătoare sunt capsulele More Milk Plus de la Motherlove, care ajută la stimularea lactaţiei şi le fac pe mămici să pornească aşa cum trebuie în fascinantul drum al alăptării – startul optim în viaţă pentru un bebeluş!

Alăptarea este o bucurie!

Încă din primele luni ale sarcinii avem posibilitatea să aflăm tot ceea ce ne interesează despre evoluţia bebeluşului, despre naştere şi despre alăptare. Evenimente special organizate pentru viitoarele mămici, dar şi pentru cele care au deja un copilaş, acţiuni informative, cărţi şi articole pertinete disponibile în presa scrisă şi cea online, toate sunt la dispoziţia celor care vor să fie informaţi cu privire la cel mai important lucru din viaţa lor: bebeluşul. Deoarece studiile întreprinse de cercetători din mai multe colţuri ale lumii susţin importanţa alăptării, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi UNICEF recomandă ca aceasta să se realizeze exclusiv în primele şase luni de viaţă ale bebeluşului, este util să ştim că alăptarea este cea mai bună alegere atât pentru mămică, cât şi pentru bebeluş. Copiii au mult mai puţine şanse să se îmbolnăvească când sunt alăptaţi, se creează o relaţie unică între bebeluş şi mamă, iar alăptarea scade şi riscul acesteia din urmă de a face cancer la sân, cancer ovarian sau sindrom metabolic. Pentru că începutul alăptării este uneori anevoios, nu trebuie să renunţăm la toate aceste beneficii ale hrănirii bebeluşului la sân din pricina impresiei că nu avem suficient lapte matern pentru copilaşul nostru, ci trebuie să recurgem la un ajutor mic, dar extrem de important: capsulele More Milk Plus de la Motherlove.

De ce să alegem Motherlove?

Pentru preîntâmpinarea unor probleme ce se pot ivi pe parcursul alăptării, astăzi avem la dispoziţie un ajutor extrem de eficace, capsulele More Milk Plus de la Motherlove. Acestea sunt realizate 100% din plante medicinale, fiind un amestec brevetat şi protejat, alcătuit din cele mai cunoscute plante medicinale pentru stimularea lactaţiei. Ele oferă un rezultat eficient, sigur şi natural pentru creşterea cantităţii laptelui în 24-48 de ore de la administare şi sunt recomandate de către consilieri pentru promovarea alăptării ca o soluţie foarte eficientă în stimularea lactaţiei la mămici.

Plantele medicinele regăsite în produs provin în mod atestat din bioculturi şi în multe ţări din lume se folosesc de generaţii întregi pentru creşterea debitului de lapte matern. Motherlove le garantează tuturor mămicilor că extrasele din plante folosite în fabricarea capsulelor nu conţin bacterii, plumb şi metale grele. Totodată, capsulele sunt fabricate pe baza criteriilor riguroase al FDA (Food and Drog Administarion, SUA) şi din fiecare lot livrat se iau mostre pentru controlul calităţii, moster care sunt păstrate.

Capsulele More Milk Plus de la Motherlove, un ajutor simplu si eficient

Capsule Motherlove | Totul despre mame
Capsulele More Milk Plus de la Motherlove sunt usor de administrat

Capsule More Milk Plus de la Motherlove se găsesc sub formă de cutii a câte 60 de capsule, respectiv 120 de capsule, şi conţin extras concentrat din schinduf, rădăcină de schinel, urzică şi fenicul. Administrarea produsului poate fi începută indiferent de vârsta bebeluşului, administrarea acestuia este simplă (în general se pot lua 4 capsule pe zi), iar pentru efect maxim se recomandă evitarea consumul de lichide adiţionale 20 de minute înainte şi după administrare. Se pot consuma, însă, şi ceaiuri pentru stimularea lactaţiei, dar nu mai mult de 2-3 căni pe zi. În cazul în care cantitatea laptelui matern este suficientă, doza zilnică de capsule poate fi redusă treptat până la întreruperea totală, nefiind necesară administrarea continuă.

La majoritatea tinerelor mame lactatia se menţine şi după întreruperea administrării capsulelor. În cazul în care cantitatea de lapte scade din nou, se poate relua administrarea produsului, care poate fi luat chiar şi pe toată durata alăptării.
Capsule More Milk Plus de la Motherlove se pot administra imediat după naştere, dar reţineţi că nu se administrează în timpul sarcinii! Aşadar, aşteptaţi să naşteţi şi nu luaţi capsulele preventiv. În cazul în care mama care alăptează rămâne din nou însărcinată, dar continuă alăptarea şi este necesară stimularea lactaţiei, cel mai indicat este să ia legătura cu consultanţii Motherlove, care o vor sfătui corespunzător situaţiei sale particulare.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa