Perna pentru alăptare şi momentele magice ale hrănirii la sân

TOTUL DESPRE MAME

Alăptarea nu reprezintă doar o nevoie fiziologică primară a nou-născutului; ea este şi un moment al apropierii dintre acesta şi mama sa, plin de emoţii. Satisfacerea acestei necesităţi oferă atât mamei, cât şi puiului sau un sentiment de linişte şi bine. La sânul mamei, bebeluşul primeşte toată dragostea şi siguranţă necesare dezvoltării sale psihice şi fizice. În timp ce alăptează, mama se afla împreună cu puiul sau într-un dialog mutual plin de senzaţii tactile, zâmbete şi priviri. Aceste sentimente pozitive reprezintă primul pas într-o alăptare eficientă.

Acesta este un articol sponsorizat

Importanța utilizării unei perne pentru alăptare

O pernă pentru alăptare, cu design inteligent, oferă suportul necesar pentru mama şi bebe deopotrivă.

Beneficii:

  • Asigură un suport confortabil pentru braţele mamei, reducând tensiunea musculară a spatelui, umerilor şi gâtului.
  • Eliberează presiunea execitata asupra abdomenului
  • feră un suport sigur pentru bebe
  • Menţine bebeluşul la înălţimea optimă pentru a ajunge la sân

Perna Boppy Chicco dispune de o formă ergonomica şi o umplutură unică la care s-a ajuns după îndelungate testări şi studii clinice, toate acestea pentru a asigura o poziţie cât mai naturală şi confortabilă în timpul alăptării pentru mama şi bebe.

Relaţia unică şi personală este “acel ceva” specific Boppy

Pernă pentru alăptare Boppy Chicco reprezintă prietenul perfect pentru mami şi bebe, încă de la prima îmbrăţişare.

 

Boppy este versatilă… cunoaşte fiecare etapă a dezvoltării puiului tău

De ce BOPPY?

Cel mai bun suport pentru hrănirea la sânul mamei (de la naştere) – perna Boppy reprezintă suportul ideal pentru mama şi bebe în timpul alăptării.

Un cuibuşor pentru momentele de relaxare (de la 2 luni) – după alăptare, Boppy poate fi transformată într-un spaţiu confortabil în care bebe se poate relaxa, având capul uşor ridicat, prevenindu-se astfel regurgitarea şi facilitând digestia.

Un antrenor al primelor deplasări (de la 6 luni) – Boppy este şi o pernă confortabilă, acţionând ca un suport perfect pentru bebe atunci când stă pe burtica, facilitând dezvoltarea coordonării mişcărilor şi experimentarea motorie.

Un bun profesor de echilibristica (de la 9 luni) – permite bebeluşului să-şi menţină echilibrul, ajutându-l în mod gradual să stea în funduleţ, în completă siguranţă.

Boppy – unicitatea să constă în:

Conţinutul fibros UNIC – căptuşeala interioară este moale şi compactă astfel încât bebeluşul nu se “scufundă” în pernă, rămânând intotdeauana în poziţia ideală hrănirii la sân. Consistenta umpluturii garantează că perna nu-şi va pierda niciodată forma iniţială.

Forma ergonomică EXCLUSIVĂ – furnizează confort şi siguranţă, fiind potrivită pentru toate mamele. Boppy permite mamei să stea în poziţie normală când îşi alăptează bebele, fără să se aplece peste acesta, poziţia înclinată putând cauza tensiuni musculare dureroase.

Igiena la SUPERLATIV – Boppy dispune de o husă detaşabilă. Atât husa, cât şi perna se pot spăla şi uscă în maşina de spălat/uscător (30 de grade C, fără centrifugare). Nu-şi pierde niciodată forma şi consistenţă, indiferent de câte ori va fi spălată.

Umplutură exclusivă MIRACULOASĂ (Miracle Middle Insert © Boppy) – permite pernei să se adapteze formelor mamei, fără a deveni prea strâmtă sau prea largă sau să-şi piardă forma originală.

STUDII CLINICE ŞI CERCETĂRI ŞTIINŢIFICE

Eficienţa Boppy – evaluare efectuată în rândul mamelor care au utilizat-o: 90% prefera pernă pentru alăptare Boppy (studiu realizat în colaborare cu Spitalul Macedonia Melloni – Italia, Milano)

  • S-a testat eficienta pernei de alăptare încă din prima fază a iniţierii procesului de alăptare
  • Testarea s-a efectuat pe un grup format din 105 proaspete mămici (89 cu naştere naturală şi 16 cu cezariană)
  • Testarea eficienţei utilizării pernei de alăptare în primele 24 de ore de la naştere.

Eficienţa Boppy – evaluare efectuată în 2012 de către Observatorul Chicco şi Resource Alliance, în cadrul unui grup format din 200 de moaşe din Italia.

  • 99% dintre moaşe considera pernă de alăptare un ajutor preţios pentru mame
  • 92% dintre moaşe au sugerat utilizarea unei forme specifice precum cea a pernei pentru alăptare Boppy.
  • 85% dintre moaşe recomanda utilizarea unei perne pentru alăptare complet lavabila

Perna Boppy joacă un rol esenţial în creşterea ratei de succes în ceea ce priveşte alăptarea – studiu efectuat în SUA între anii 2011-2012

STUDIUL: în anul 2011 medicii neonotalogi şi moaşele din cadrul Spitalului Presbiterian Sf. Luca din Denver, Colorado au început să utilizeze perna Boppy oferind-o proaspetelor mămici, cu scopul de a îmbunătăţi rata de succes a alăptării.
REZULTATE: de-alungul celor 2 ani în care a fost efectuată testarea, s-a constatat o creştere a ratei de alăptare de la 34.1% în 2011 la 78.3% în 2012. De asemenea, s-a observat că Boppy a îmbunătăţit vizibil poziţionarea copilului la sân şi poziţia mamei în timpul alăptării, astfel încât hrănirea la sân a devenit confortabilă şi extrem de eficientă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa